fredag den 6. august 2010

På trods af Ottos destruktive adfærd, så blev jeg færdig med et par bukser til Otto og en ny vasketøjspose. Og så er det vist på sin plads at sige tak til mine inspirationskilder: Marapytta og Ungtblod - superseje bloggere:)



12 kommentarer:

En fugl i hånden sagde ...

Fine bukser og SKØN SKØN pose!!! :)

sine sagde ...

Ditto til krearum, ditto til overlocker og absolut ditto til barnepige. Men du er sgu da kommet ret godt ud af det med de her super fede ting.

Sidder netop og skal til at kaste mig over et par små drengebukser til en gave (i morgen SUK) og det skal da så meget være sådan nogle som du har syet. Fiser i kælderen og graver mælkedrenge striberne frem. TAK!

Cecilie Astrid sagde ...

Ejjj hvor er den vasketøjspose fed! Kunne måske godt fristes til at lave en copycat:o)

Malene sagde ...

Nøjjj, den er fed din nye vasketøjspose. Den gad jeg godt have opskriften på :)

Christina sagde ...

Super skøn pose. Er helt vild med "tromme"-mønsteret..

Den kommer på min liste over to-do (bagved tusind andre ting)

Mette sagde ...

Har jeg mon nævnt en gang eller to, at jeg eelsker din stil ;) SÅ skøn vasketøjspose. Den bude da næsten blive opgraderet til kæmpe-pude :)

Maria sagde ...

Den er så fed, Karen.. er også selv helt pjattet med Mette/ungtblod's stil. Tror også jeg kunne blive fristet til at lave sådan en til alle ungernes tøjdyr/bolde ;)

lilla a sagde ...

Superfine, isär posen!

Karen sagde ...

Tusind tak for alle jeres skønne kommentare. Det er virkelig fedt, at åbne sin blog, og så læse alle de dejlige kommentare fra jer. Jeg er også meget tilfreds med vasketøjsposen, jeg nyder faktisk, at der er vasketøj i den, så jeg "rigtig" kan se den.

GOWRY sagde ...

Hej Karen. Sikke en fin pose du har lavet :) Jeg har forsøgt at sende dig opskriften til trøjen, men det har ikke kunnet lade sig gøre. Der ligger et link på min blog - håber du kan bruge det :) God søndag!

Rikke Storm sagde ...

Og jeg er også vild med din pose! R

Cathrine sagde ...

Hei Karen,
Jeg er på leting etter en stor stoff pose som skal fylles med små plastikkbolder (a la IKEA), og tilfeldigvis kommer jeg over din blogg. Noen fantastiske muleposer du lager! Er det kun til privat eller selger du også noe av det du lager?
Vh, Cathrine