fredag den 30. juli 2010

Imens Otto sov sin eftermiddagslur, ryddede jeg op i mit stof og sytråd. Nu ligger det bare så fint på hylden, og det er en fryd at se på. Jeg kunne ikke lade være med at lege lidt med sytråd, inden jeg lagde det på plads. Jeg mangler godt nok kasserne, men det må jeg gøre en anden dag.torsdag den 29. juli 2010

Jeg glemte helt at vise vores nye sprællemand, som jeg har lavet. Det er et klippe/klistre projekt fra billedbogen 'Den magiske kat', som jeg købte med hjem fra Can i København. Nu hænger den på ungernes værelse under Georgs lampe-elg. Og så mange tak fordi I gider være med i min Giveaway.
Mit sytøj skrider fremad. Imens maler Georg med vandfarver og Otto sover sin formiddagslur ude i regnvejret. Og så lige et billede af mine nye ballerinaer, som jeg har fået af min søster.


søndag den 25. juli 2010

Jeg opdagede denne fine blog og blev inspireret til et nyt broderiprojekt. Jeg håber, det bliver til en pude til vores gyngestol, men har lige et garnproblem. Ved ikke om jeg kan få mere af den "grisefarvede", og butikken, hvor jeg har købt det, holder sommerferie, så det bliver først opklaret i starten af august, men endtil da broderer jeg bare videre.
Her er den anden pude, som jeg har broderet på det samme stof.

Her er lige et billede af de smykker, jeg bruger mest for tiden. Halskæden med træperlerne har Georg lavet, og den er jeg bare rigtig glad for. I eftermiddags var vi i Norsminde og spise fiskefrikadeller. Vejret var ikke særlig godt, men Georg elsker fiskefrikadeller, og der er altid hyggeligt på lystbådehavnen. (Man kan godt se, hvem Georg har fået sine trætte øjne fra)

fredag den 23. juli 2010

Vi så Oddergrisen 21 gange i går til stor glæde for Georg.onsdag den 21. juli 2010

Så blev det min tur til at lave en Giveaway. Man kan vinde et lille sykit, så man f.eks. kan brodere en prikket pude eller noget andet. Sykittet indeholder et stykke stof og en æske med garn og nåle.
Alt hvad du skal gøre er at skrive en kommentar, og så trækker jeg lod den 1. august.
Otto 8 mdr.tirsdag den 20. juli 2010

Frokost i vindueskarmen igen i dag.


Nyindkøbt mælkeskummer fra Nespresso (fantastisk), morgenmad og legosortering. Under min graviditet måtte jeg ikke spise Thise Mejeris blåskimmelost med solbærsyltetøj, men det må jeg nu igen og det er bare skønt.Se hvor heldig jeg er. Jeg har vundet dette superfine billede hos Cecilie, og jeg er så glad. Jeg glæder mig til at hænge det op, og så er det min tur til at lave en giveaway. Skal lige overveje hvad gaven skal indeholde, mere om det senere. Endnu engang - Tusind tak søde Cecilie:)

mandag den 19. juli 2010

CAN - Tullinsgade, Vesterbro, København.


Otto, Georg og jeg har ferie, mens farmand arbejder. Han holdt sin ferie da vi var i København, så den er desværre slut. Georg og jeg spiste vores frokost i vindueskarmen, det er nemlig ret hyggeligt at spise og se biler samtidigt. I formiddags blev jeg færdig med endnu en sok til ungerne og mangler nu kun en til Otto. I weekenden kom min søster hjem med disse fine nye sko til mig fra Spanien. De sidder perfekt på min fod, og jeg manglede et par sorte til samlingen, men der er mange flere som også godt måtte finde deres vej ind i min samling. Tjek dem her. Georg er begyndt at klippe og vi har klistret de allerførste stykker op på sort karton.

tirsdag den 13. juli 2010

Nogle af mine indkøb.

Georg fylder 3 år i dag. Det er altså vildt at jeg har været mor i så lang tid. Vi havde en hyggelig morgen.

Det er meget længe siden der er kommet et indlæg fra mig, men vi har været på ferie i 14 fantastiske dage. København er en dejlig by. Georg elskede rundetårn, så der var vi flere gange. Forældrene var vilde med Sophie Calles udstillingen på Louisiana og så blev der shoppet en masse med hjem.