tirsdag den 31. august 2010

Min far har været på svampetur igen. Denne gang blev det til en hel masse skønne Karl Johan svampe. Faktisk knap 10 kilo. Mine forældre lever af svampe for tiden.
Item ThumbnailItem ThumbnailItem Thumbnail

søndag den 29. august 2010

Vi har fået et mini kontor i vores stue, og vi bruger det rigtig meget. Her er et par billeder derfra.

Dagens loppefund fra Ingerslev. Småt, men godt. En bunke indmeldingsblanketter til biblioteket for børn fra dengang jeg var barn, pudevår (fantastisk ord), to små kinesiske babuska dukker og to biler til Georg, hvilket bragte meget stor glæde.fredag den 27. august 2010


Nu har vi fået vores fine Anne Bundgaard billede rammet ind, og det er blevet så fint:)

På opfordring af Anne, har jeg lavet en liste over, hvad der er i min broderikasse:

#Broderigarn - Jeg bruger Blomstergarn fra Håndarbejdets Fremme, Oehlenschläger broderigarn og så har jeg købt en del på loppemarkeder og i genbrugen, men undgår altid det blanke garn, da jeg ikke synes det bliver pænt.
#Stof - Jeg køber hvidt hørstof beregnet til at brodere på. Ellers finder jeg farvet stof fra genbrug også beregnet til broderi.
#Nåle - De skal bare have en rund blød spids

Hvis du bor i Århus, kan jeg klart anbefale Broderi Moderne, de er billigst og altid søde og rare. Skøn betjening:). Sommerfuglen i København er også god.torsdag den 26. august 2010


Jeg har igen været heldig at vinde en giveaway. Denne gang en vildt fin giveaway hos hende her. Caterinas blog har jeg først lige opdaget og den er superfin. En skøn blanding af mode (opdager cool personer i gadebilledet), bolig og kreative indslag. Tusind tak endnu engang, især til Mr. E, som valgte mig akkompagneret af AC/DC.
Jeg har fået alle mine små tegninger, som vi lavede i går, sat på papir og puttet i ramme. Baggrundsfarven er lidt mere lyselilla end det fremgår af billedet. Jeg har også fået en vildt inspirende bog, som jeg glæder mig til at læse i aften.onsdag den 25. august 2010

Da Georg kom hjem fra børnehave i dag, bad jeg ham tage sine gummistøvler af. Da jeg kom ind på hams værelse lidt efter lå de således. Georg og Otto var trætte hertil aften, så de sov begge kl 19.30, så nu tegner deres forældre og drikker kaffe, imens vores telefon stadig ringer angående menuen på torsdag i Saralyst Kirken og diverse arrangementer. Jeg kunne forstå på en venlig ældre dame, at den seddel de har husomdelt med vores telefonnummer på har datoer på arrangementer frem til jul.tirsdag den 24. august 2010

Så blev tasken næsten færdig. Den er med quiltet for, lomme indvendig og læderbund udvendig. Jeg mangler at sy den indvendige bund i, men jeg har også syet og syet hele formiddagen, imens Otto har sovet, så nu skal opvasken tages. Tusind tak for alle de søde kommentarer de seneste dage, har ikke fået svaret alle, men det kommer:)mandag den 23. august 2010

Min far ringede til mig her i eftermiddags. Han havde været på sin fin velholdte herrecykel i skoven på sin svamperute efter Karl Johan svampe (som er en spiselig rørhat, der kan plukkes fra august til oktober - Google er gud). Godt nok var ruten blevet halveret pga. regnvejr, men det var blevet til to kilo. Han fortalte mig også, at han havde taget billeder af høsten, og så kunne jeg jo lige lægge dem op på min fabrik og blære mig lidt. Jeg synes, det er dejligt med et lille input fra min far her på bloggen, selvom han egentlig synes det er noget underligt noget det her bloggeri. Her er dine svampe, og jeg glæder mig til at komme ned til Fyn snart og cykle med dig ned i skoven og plukke flere.

Det skrider fremad mit lille projekt. I går aftes fik jeg syet og vendet en masse. Labyrintspillet er stadigt ligeså fascinerende som da jeg var barn og gik i klub, men jeg kan altså ikke komme forbi hul nr. 10. En rigtig tidsrøver.


søndag den 22. august 2010

Jeg har mange svagheder og en af dem er Trine Vestergaard. Hun laver de dejligste cardigans og tørklæder i fin merino uld. Jeg har en pæn samling og det bliver brugt hele året. Sidste år gik hun sammen med Anne Karstoft Møller, og er nu også begyndt at lave andet end strik. Men hendes strik er fantastisk og holder virkelig godt. Kan kun anbefale at investere i det. Den eneste ulempe er, at det er ret dyrt. Her er mine tørklæder.
Smukke, smukke blomster fra gode venner, der bor på Månen og har egen have. Nu står blomsterne og pynter på vores spisebord, og jeg nyder dem, mens jeg klipper til mit nyeste syprojekt. Jeg skal bruge hele 60 stk., så der er lang vej. Men jeg har også fået broderet lidt på min pude i weekenden; det har ellers ligget lidt stille med den. Jeg håber, I har haft en god weekend.fredag den 20. august 2010

Her er Otto 2 dage gammel. I morgen fylder har 9 mdr.

torsdag den 19. august 2010

Fabechsfabrik er nu med store og skarpe billeder. Endnu engang tak til Sine, som kunne fortælle, at der skulle stå s800 i stedet for s400 i html, hvilket jeg aldrig var kommet frem til alene. Æsken købte jeg i søndags på Ingerslev til en 20'er. Den er fra Ira og er perfekt til Georgs legemad. Det fine æble har jeg fået af Frk. Hausfrau. Det er dog blevet til nålepude efter billedet er blevet taget. Det hæklede mad lavede jeg i efteråret sidste år, og Georg fik det i sin pakkekalender til jul. Det var meningen, at jeg ville have lavet 24 stykker hæklet mad, men det nåede jeg aldrig.


tirsdag den 17. august 2010

Jeg har købt mange blade igennem en del år, og jeg gider ikke gemme på dem særligt længe. Derfor har jeg de sidste mange år revet spændende boligreportager ud og sat dem ind i en mappe. Den er fuldstændig fyldt, så jeg må hellere købe en ny. Mens jeg kiggede blade igennem kravlede Otto rundt i bladene til stor morskab for ham.