torsdag den 30. december 2010

Årets julebord hos mine forældre. Dækket af min søster og mor. Mine forældre har et fantastisk stort køkken, hvor vi altid spiser. Min mor har broderet den fine juleløber. Otto gemmer sig i baggrunden. Jeg ved godt, at det er lidt sent med julebillederne, og jeg har også pakket pyntet ned herhjemme, men I får dem alligevel. Godt Nytår til jer alle - også til dig Jane - dejligt I alle gider læse med:)

Der var flere som kommenterede mit tørklæde i går, og jeg vil derfor vise jer min lille samling af Trine Vestergaard tørklæder. Jeg har købt dem igennem et par år, og jeg bruger dem næsten dagligt. Jeg plejer ikke at reklamere for produkter på min blog, men hendes ting kan jeg kun varmt anbefale. De er i rent merino uld og holder. Ingen fnug. Jeg kan kun sige - kvadratisch, praktisch und gut.
onsdag den 29. december 2010
Jeg har fået broderet i juleferien. Vi har kørt en masse frem og tilbage imellem julearrangementer, hvor jeg har kunne brodere under kørslen. Den gule vase var en lille julegave til mig selv, jeg glemte blot at vise den i det tidligere indlæg.Jeg har været på udsalg, men er ret meget i tvivl, om jeg skal beholde jakken. Ved ikke om den er for lille og om den skulle være mere figursyet. Hvad synes I?
Her er et lille udvalg af familiens julegaver. Den fine flamingo brugte min søster som til og fra kort.

torsdag den 23. december 2010


Vi har bagt de legendariske vanillekranse i dag. Det er min farmors gamle opskrift, og den er med masser af hakket mandler i og vanillestænger. Der er helt faste rutiner, og det er min far der står for bagningen, og vi andre hjælper. De smager så skønt, og hele køkkenet dufter af dem nu.I nat stod vi op kl. 2 og pakkede bilen. Derefter listede vi ungerne derned, og så kørte vi mod fyn. Der var næsten ingen trafik, men masser af sne. Det var faktisk helt hyggeligt at køre ude i det hvide wonderland, og vi kom hele vejen frem til mine forældre uden problemer. Nu er vi bare spændte på, om det er muligt at komme videre til Store Heddinge, hvor vi skal fejre juleaften.

onsdag den 22. december 2010

Otto har allerede fået sin første julegave af sine bedsteforældre. De har købt dette skønne møbel, og Otto er allerede vildt glad for det:) Tusind tak... Nu vil jeg pakke de sidste ting sammen, og så skal jeg et hurtigt smut ned i byen, inden vi i eftermiddag drager mod Fynsland. God Jul derude.
De her to søde piger flyttede ind hos os i mandags, men kun for en meget kort periode, da drengene skal forære dem til deres to kusiner, som også er tvillinger, i julegave. Det var godt nok lidt koldt for dem, så jeg har syet kjoler, bukser og bluser til dem. Derudover har de hver fået et par strikket luffer. Jeg glæder mig meget, til at se de to små piger pakke dem op juleaften.
tirsdag den 21. december 2010

Da jeg skulle pakke julegaver ind den anden dag, opdagede jeg det her. Jeg har købt skraldebilen over nettet, og hvor er det bare irriterende. Jeg kontaktet firmaet med det samme, for at får dem til at sende en ny og aftale, hvordan jeg skulle returnere den defekte. De var meget venlige og ville straks sende en ny. Jeg skulle bare returnere den defekte - for egen regning. For egen regning? Det kan vel ikke passe, at jeg skal have yderligere omkostninger ved at modtage en defekt vare. Nu vil firmaet annullere handlen og betale min returfragt. Jeg står derfor uden julegave til Otto 3 dage før jul.

lørdag den 18. december 2010

Elefanten og hans mor spiste is i dag - det var superhyggeligt:)