mandag den 31. januar 2011

 En mandag middag i billeder (minus billedet af Georg - der er fra i går). Tusind tak for alle jeres kommentarer i går - jeg er meget overrasket så mange gad at skrive:)

søndag den 30. januar 2011


 Jeg har fået syet et par nye blomster sammen til mit patchwork projekt, men er stadig i tvivl om hvordan det skal syes sammen. Jeg er nok mest til enten #1 eller #2. Hvad synes I?

fredag den 28. januar 2011

Så blev det weekend. Godt nok er jeg alene med begge ungerne, men weekend det er det. Aftensmaden er i ovnen, og Michael har købt fastelavnsboller med gammeldags remonce i fra Schweizer Bageriet til mig, så det går nok. Da jeg kom hjem i dag, lå der er en fin ny kjole til mig fra Rika i postkassen. Jeg har købt den over nettet på udsalg. Udover rengøring, tøjvask og oprydning, så er weekendens opgaver at få styr på mine skolebunker og sysle lidt med mine projekter. I morgen skal jeg klippes og drikke kaffe.

mandag den 24. januar 2011
Jeg synes, at det er hårdt at komme op om morgenen for tiden. Vi står op kl. 5.45 og det er tidligt. I dag hyggede vi i køkkenet. Georg havde fået det forkerte ben ud af sengen, så han ville kun spise sin morgenmad i køkkenet ved den høje skammel. Imens smurte jeg så madpakker og drak min obligatoriske kaffe, og Otto legede ved deres komfur. Det var faktisk ret hyggeligt, men stadig meget tidligt. På det sidste billede er ungernes nye postkasse i gangen. Georg elsker den - han laver små kort til os andre og poster i den:)

søndag den 23. januar 2011
Anne Linnets plade Go' Sønda' Morn' har ligget på pladespilleren hertil morgen, og Georg og jeg har bagt pandekager til Farmand og Otto. Nu står resten af dagen på gymnastik, oprydning, rengøring og forberedelse til næste uge. Nogle gange savner jeg mine mandag formiddage, da jeg havde barsel. Der var ro i lejligheden og tid til at slappe af og lave nogle syslerier. Det sidste billede er fra i går aftes, hvor Otto endelig var ved at være ovenpå igen. Georg spillede Lille Storm med Farmand, og da de var færdige, ville Otto også prøve. Han havde luret konceptet med, at brikkerne skulle over på pladerne - det er skægt som han kopierer alt hvad vi andre laver - og især hans storebror.

lørdag den 22. januar 2011


Der sker intet herinde på glansbillede.dk, som Michael er begyndt at kalde min blog, men det er nok fordi der ikke er så meget idyl over vores liv lige nu. Vi er syge igen igen..., Otto har været syg en hel uge, med feber, snot og en rigtig træls hoste. Georg fuldte trop fredag, men er faktisk okay i dag. Jeg har haft dårlig hals siden forrige uge, og min stemme har været helt ødelagt hver dag, når jeg er kommet hjem fra skolen. Min hals er bedre nu, men jeg er begyndt at hoste ligesom Otto - og resten af den danske befolkning.
Jeg vil først sige tusind tak for de fine awards jeg har modtaget - jeg er virkelig glad for at I gider læse med herinde.

Og så får I lige en række billeder fra i dag.
 #1 og #2:  Et par køb til vores køkken. Den lille skål passer til en tallerken, jeg købte for et par måneder siden.
#3: Mette havde tippet mig med, at den lokale stofbutik havde 50% på hele butikken, så jeg fik købt lidt stof til kommende syprojekter til ungerne og et rør i ulden rib til mig selv.
#4 En tegning fra tirsdag aften, hvor jeg var til pædagogisk møde.
#5 Jeg har fået syet lidt mere på puden; jeg har jo haft lidt sofatid med en feberramt Otto.
#6: Georg og far spiller Super Mark.

Rigtig god lørdag derude:)

mandag den 17. januar 2011

Vi fik en pakke med posten i dag. Det var denne fine lyskæde fra NØ til drengenes værelse. Jeg troede aldrig jeg skulle eje en lyskæde igen (jeg havde en på mit værelse igang i 90'erne). Men så så jeg denne.

søndag den 16. januar 2011


Min søster skal i praktik i morgen. Hun er i gang med at læse til lærer - vi kommer fra en lærerfamilie og er ikke særlig opfindsomme, når det kommer til at finde erhverv, men det er skønt at have nogle at drøfte sit arbejdsliv med. Men jeg havde lovet at hun kunne låne denne bog. Jeg fandt den for et par år siden i en genbrug nord for Limfjorden. Der er 575 forskellige mønstre, og hvis man havde tid er der de første mange strikke og broderingsprojekter. Det kunne blive til fine uldbluser til drengene og mig selv, strømper og luffer. Fine grafiske puder. Det harmonerer desværre ikke med en pyldret Otto på ryggen og forberedelse af næste uges undervisning. God søndag.

lørdag den 15. januar 2011

 I går eftermiddags ryddede vi op i indskolingen på min skole, og der var rigtig fine ting, som bare skulle smides ud. Jeg prøvede at holde mig i skindet, men dette fine regnedomino og en lille bunke læsebøger fra 70'erne fandt deres vej hjem til os.