søndag den 29. maj 2011

Vores tur i Friheden gik supergodt. Vi slap for den værste regn, ungerne synes det var konge og vi fik drukket en spandfuld kaffe og spist en masse kanelsnegle. Da vi kom hjem serverede min søster pizza med pesto, kartoffel og mozzarella. De smagte vildt godt, og jeg er helt sikker på, at vi skal lave dem en anden gang. På Ingerslev i dag blev det til en ny høj skammel til køkkenet, en super 70'er sej bil til drengene og en skål. Nu vil jeg kaste mig over i sofaen og hækle et par lapper mere til mit tæppe. god søndag aften.

lørdag den 28. maj 2011

Lørdag formiddag. Lige nu venter vi på, at kanelsneglene er færdige, så vi kan komme i Friheden, med kaffe, snegle og regntøj.
De seneste par uger er der flyttet nye striber ind hos os. Jeg har altid været vild med striber. Det er blevet til to bluser til mig, et nyt bo til mac'en, en t-shirt til Georg og en omgang blåkant - et loppefund:)

onsdag den 25. maj 2011

Jeg ligger stadig i sengen; jeg føler mit hoved er fyldt med snot. Det trykker alle vegne. Lige nu er jeg flyttet ind i Georgs seng og kan ligge og kigge ud på solskinnet. Den lille fine dukkeseng i vinduet har min far snedkereret til mig, da jeg var barn. Den er så fint lavet og var en kopi af min egen seng dengang. I går kom der en pakke med stof til mig. Jeg så stoffet inde hos Sine og var helt forelsket. Det er en blanding af silke og bomuld og skal bruges som tørklæde.

tirsdag den 24. maj 2011

mandag den 23. maj 2011

Vi er stadig præget af sygdom herhjemme, så den stod på ret sølle aftensmad i dag. Hjemmebagt pølsehorn. Bagt på skovmøllens Ølandshvedemel, men stadig ikke særligt lødigt. Sov godt.

søndag den 22. maj 2011

Vi har haft gode venner på besøg til søndagspizza, men jeg gider ikke rydde op efter det. Jeg vil meget hellere give mig i kast med mit hækleprojekt. Har de sidste 14 dage været ramt at en træls hoste og snot. Nu sidder det oppe i min pande og trykker - altså, burde man så ikke sidde i sofaen og sysle i stedet for at rydde af bordet?
 Jeg var forbi en af mine yndlingsbutikker i Århus i torsdag. Det er Architegn - boghandleren på Arkitektskolen. Den er fyldt med skønne bøger, finurlige papirting og lækkert tegnegrej. Der er altid en rar stemning, og jeg kommer altid hjem med en masse unødvendige ting.

lørdag den 21. maj 2011

Vi spiste frokost fra vor lokale italienske biks og holdte efterfølgende siesta i haven. Vi var til fest i går aftes, så det var tiltrængt med lidt afslapning. Georg gad ikke panini, så han måtte nøjes med en rundenommer med leverpostej og mosters saftevand.

mandag den 16. maj 2011

Vores mandag eftermiddag i billeder. Først stod den på koldskål med jordbær. Derefter hæklede jeg, imens drengene legede. Det endte desværre i en konflikt om den nye bus - et loppefund fra i går. Så er det man priser sig lykkelig for at børnetime netop begyndte:)

søndag den 15. maj 2011

Resten af min søndag aften skal tilbringes i sofaen med kaffe, tiramisû og syslerier. I eftermiddags byggede vi kuglebane fra vores spisebord og ned på gulvet. Georg elsker det, og Otto var med for første gang og kunne rent faktisk godt finde ud af det uden at vælte dem.
Dagens loppefund fra Ingerslev i røde og blå farver. Det blev til to LEGO kasser, en ny ske, en ny elefanthue med uldfor - syet af en mormor til blot 30 kr (altså huen ikke mormoren). og to bøger til drengene. Da vi kom hjem malede Georg i malebog, og han var meget koncentreret.