onsdag den 29. juni 2011

I morges arbejdede jeg et par timer, men da solen skinnede så dejligt, og vi skal sende moster Fie hjem til Fyn resten af ferien for at arbejde, ville jeg hellere hygge med hende. Vi tog derfor et smut ned i byen for at kigge butikker og købe sandwich til frokost. Ud over sandwich købte jeg også dette fine skilt lavet af Louise Gaarmann og nederdelen fra TopShop.

tirsdag den 28. juni 2011

Alberte Winding og Rosa Lux - Min klub først (Alberte Version)

Jeg er sommerforelsket i Alberte og hendes skønne stemme. Det er bare et fantastisk nummer:)

mandag den 27. juni 2011

Georg tæller ned til sin fødselsdag. Han har svært ved at vente, og moster Fie og jeg er begyndt at kigge på cykler. Jeg har forelsket mig i denne her, men uden skærm dur bare ikke. Spørger man Georg skal  den bare være lyserød. Han har længe leget med en folk skønne piger i børnehaven, hvilket har resulteret i at Hello Kitty er det sejeste og hvorfor er det lige drenge ikke går med kjole. Det er nok bare en lyserød kjole med Hello Kitty vi skal købe.

lørdag den 25. juni 2011

 Billeder fra en lørdag i tømmermændenes tegn. Vi havde en rigtig god sommerfrokost i går , og jeg var først hjemme lidt over 3. Så det var ret hårdt at blive vækket af drengene kl. 7 i morges.

torsdag den 23. juni 2011


Jeg har klippet og klistret de sidste par timer. Min kommende 4. klasse skal sige farvel til deres matematik- og dansklærere, og de har derfor tegnet cirkeltegninger til dem. Jeg har lavet en lille bog, hvor de nu er klistret ind, og i morgen tidlig skal jeg så lige have farvekopieret deres klassebillede, og så er de færdige. I morgen eftermiddag skal vi holde sommerfrokost på skolen, og jeg prøvede lige en kjole, som jeg egentlig ville have på, men jeg mangler stadig at tage en del mavebøjninger. Det er ikke fordi jeg har en masse kilo jeg skal af med, men jeg skal altså igang med mavebøjninger. 

tirsdag den 21. juni 2011

Næsten færdig. Det tager sin tid.
I eftermiddags gik Georg, Otto og jeg på tur. Vi tog ned for at kigge på tog, hvilket var en stor succes. Otto kan sige tog og var meget benovet over dem. Georg er blevet en lille tognørd og fortæller vidt og bredt om togene. Otto havde dog lidt svært ved at forstå alle informationerne; især den om at man ikke måtte kaste sten ud over muren. Der er nemlig en vej nedenfor.

søndag den 19. juni 2011

Vores søndag i madbilleder. Vi har fået pandekager med stikkelsbærskompot og pasta alla Norma. Jeg kan kun sige nam nam:)
Vi har tilbragt vores formiddag i selvskab med Pedersen og Findus. Det var første gang Georg var i biografen, og det var en stor succes. Han synes, det var rigtig sjovt, og kunne godt holde koncentrationen under hele filmen.

lørdag den 18. juni 2011

For nylig viste Puk en guldskat hun havde fundet, og jeg fik derfor lyst til at vise jer en bog jeg har.
 Jeg har også købt en lille ring fra Maria Black til mig selv. Så mangler jeg ikke flere smykker udover Mettes fine halskæde. God lørdag.
Der er kommet lidt nye sager til herhjemme. En Store Marie dåse til tyve kroner, som kan indeholde alle mine strømpepinde. En flapsi-hapsi (mit mors udtryk for en lille taske som kan indeholde alt rodet i ens taske - andre normale mennesker kalder det vist en clutches). En bunke tøj til bullerbasserne og en trøje til Michael. I får også lige et glimt af mit mønster; det er gået lidt i stå, men jeg håber at bliver færdig med det i weekenden.

fredag den 17. juni 2011

Lige et lige tips inden jeg smutter ud af døren. Der er udsalg hos We love design. Jeg har allerede været der, og det blev til nogle lækre sager fra FUB og Mini Rodini til begge drenge. God fredag derude:)

torsdag den 16. juni 2011

I dag har jeg været så heldig at kunne tilbringe en lille time i selskab med Århus Symfoniorkester i deres nye fine sal sammen med mine elever. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg skal helt sikkert have min egen lille familie med derind. Foran salen så jeg denne helt fantastiske trappe. Er den ikke fin?