søndag den 31. juli 2011

Dagen er blevet brugt på oprydning, sortering og skøn aftensmad. Michael havde fremtryllet en dejlig  øko-kylling med salvie og citron. Hertil var der salat og superskønne kartofler med aïoli.

lørdag den 30. juli 2011


Vi snuppede en omgang take away til aftensmad, fra en lille fransk Deli i Jægergårdsgade. Og hvilket måltid det var. Porc au cidre - svin i cider med æble, pastinak, løg og kapers; alt for lækkert. Grunden til take away var, at Georg har ligget med høj feber (40,3) hele dagen, den lille stakkel. Han har ikke været ude af sofaen, bortset fra når vi har båret ham ud på wc.
Så blev bogen færdig. Ungerne synes den er rigtig sjov, og Otto siger hvem det er på de forskellige billeder. Vi er alle repræsenteret med et billede, og det er sjovt at se, hvem der kan skabe den vildeste underdel til en.
 Hjemmestrikket luffer til Georg fra mødrehjælpen til sølle 30 kr., og så to udsalgskøb til Otto og mig.

Jeg er ikke kommet i seng endnu, da jeg har klippet/klistret frem til nu. Det er også blevet til to nye bøger, som skal gives væk. Jeg har ikke klistret noget i dem, da modtagerne selv skal udfylde dem. Nu vil jeg i seng. Sov godt.

fredag den 29. juli 2011

Hertil formiddag har vi været på rundtur på Århus Havn. Jeg har altid synes, det var så hyggeligt at køre rundt og kigge på en havn, og heldigvis synes drengene også det er hyggeligt. På Århus Havn er der også to slæbebåde, Hermes og Aros, og her mødte vi Karsten, som er maskinmester på dem. Han bød drengene ombord til den helt store rundvisning på Hermes, som er en gammel sag fra 1978. Det var rigtig sjovt at se sådan en båd indvendig og høre om deres opgaver i havnen. Der blev godt nok snakket meget om nogle hestekræfter, skruer og pæle, som jeg ikke helt forstod, men jeg fik lov til at tage lidt billeder - og dem får I her. Ungerne sidder i kaptajnens stol. Hvis Karsten læser med herinde, hvilket han nok ikke gør, så endnu engang mange tak.

torsdag den 28. juli 2011

Vores klippe/klistre projekt er ved at tage form. Det er blevet til en lille billedbog, hvor man kan danne forskellige personer. Jeg har lavet det på pap og så fået sat spiralryg på hos vores lokale kopi-center. Nu mangler jeg bare at finde de sidste kroppe og ben og lave en forside. 
 Georg spiser is, vi tegner og klipper en ny billedbog og Otto sover. Ferie er nu skønt.
Ny inspiration til nye projekter. Michael købte det seneste MILK med hjem til mig i går.