søndag den 28. august 2011

Jeg købte også to skåle/kopper i fredags på lagersalget, og jeg er allerede blevet ret glad for at drikke kaffe fra dem. De er ru uvending og glaserede indvendig - nu skal jeg bare have fingrene i lidt flere af dem. Skålene og playmobilen er loppefund fra sidste weekend.

lørdag den 27. august 2011

I går var jeg til Louise Kragh lagersalg, og købte to sæt øreringe og en stjerne broche. Jeg gav 200 kr. for de tre ting. I dag har vi spillede spil og været en kort tur nede i festuge. God lørdag. 

tirsdag den 23. august 2011

Det var en smuk morgen. Jeg elsker sensommeren, hvor man stadig kan have bare fødder i skoene, men også kan hoppe i en varm sweater. Billederne er fra min cykeltur på vej på arbejde kl. 7.40. 

mandag den 22. august 2011

Om 20 min. slutter weekenden og en ny uge begynder. Men indtil da hygger Otto og jeg med bøger, morgenmad og lidt for mange sutter. Hindbærsnitterne har moster Fie bagt; jeg glæder mig til at få fri så jeg kan komme hjem og spise én i eftermiddag. God mandag

lørdag den 20. august 2011

Vores lørdag i billeder. Vi har været ude og inde. Vi har nydt vejret både ude og indefra. Under vores sidste omrokering i stuen har vi flyttet vores sofa hen under vinduet. Jeg har derfor i eftermiddags ligget og strikket, altimens jeg har kigget ud på en smuk himmel. Resten af dagen er blevet brugt på leg, fortæring af mad og forberedelse af næste uge.

tirsdag den 16. august 2011

Fantastisk aftensmad, aftenhimmel og forberedelse til håndarbejde med min 4. klasse på torsdag. Det er både deres første håndarbejdstime og min første som håndarbejdslærer. Det bliver spændende:)

søndag den 14. august 2011

En søndag i billeder. Vi har fået gjort rent. Jeg har forberedt mig til en ny uge; Georg har forberedt sig til børnehave - det var i hvert fald hans svar, da Michael spurgte, hvad han lavede med min computer. I får også lige et billede af min patchworkkasse, som jeg forhåbentlig skal kigge lidt på i aften.

lørdag den 13. august 2011

Bare et par billeder.
Det er dejligt med weekend på trods af en kort uge. Jeg håber, at I alle får en god weekend:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 10. august 2011

Så har hverdagen også ramt os; jeg er begyndt at arbejde igen, og Michael ligger syg. Men da jeg kom hjem i dag, var der post fra Rikke. Jeg havde købt dette fine klip fra hendes lille shop - Storms Kiosk, hvor der netop nu er 50 procent. Det er virkelig fint og er lige, som jeg havde forestillet mig, tusind tak. Jeg glæder mig rigtig meget til at få det rammet ind og hængt op. Vi er stadig i gang med omrokering i vores lille stue, og jeg fik hængt en masse op over vores spisebord i går. På det sidste billede ser ungerne Lille Nørd og deler en en is. Georg er ret sej til at dele med Otto, mår det drejer sig om mad eller søde sager, men har straks meget sværere ved det, hvis Otto tager noget han leger med.

mandag den 8. august 2011

Jeg rydder stadigvæk op og ud, og faldt over en gammel samling aviser, jeg havde liggende. Nogle af dem har jeg arvet fra min farmor, og andre har jeg selv gemt eller fundet på loppemarkeder. Det andet avis er fra 1932, og jeg synes det er ret skræmmende, at man allerede på det tidspunkt kunne læse sådan en overskrift, når man ved hvordan det gik...

søndag den 7. august 2011

Vi har været i cirkus i dag, og jeg havde en træt Georg med hjem. Vi synes begge det var sjovt, men det var lidt overvældende for Georg til tider. Han fik en fin lyskarrusel, som blev flittigt  brugt under hele forestillingen.