fredag den 30. september 2011

Så kom Fabechsfabrik på Blog-land, og jeg er meget stolt. Mange tak til Trine, som står bag Blog-land. Hvis I ikke kender Blog-land, så tag et kig forbi, for der er masser af god inspiration til nye lækre blogs. 
Vi nød de sidste solskinstimer i Mindeparken med vores aftensmad. Skønt vejr og weekend er bare en dejlig kombination.

tirsdag den 27. september 2011

Endnu et oprydningsfund. Jeg kan ikke præcis huske hvor jeg har dem fra, men mener jeg engang fik dem som barn.

mandag den 26. september 2011

Jeg ryddet op i en række kasser i går, og faldt over en bunke gamle kort, som jeg har købt på forskellige loppemarkeder. Er de ikke fine?

søndag den 25. september 2011

Billeder fra bilen, en hjemmestrikket pude til ottos seng og en ivrig fodboldkamp hos farmor og farfar.

fredag den 23. september 2011

Jeg sidder og maler og har startet weekenden med dette mix, som Michael har lavet. Nu-jazz, bossa, house og electro. God weekend til jer alle.
September Session by aok
Min fødselsdag i madbilleder. Min søster Fie havde bagt æble- og banankage til mig, Michael havde lavet min yndlingsret p.t.: Porc au cidre (Svin i cider med karamelliserede æbler og mos). Og da vi havde spist kunne Fie lige diske op med tiramisu, som hun havde købt på vej hjem fra skole. Den trofaste læser ved, at jeg har en svaghed for tiramisu, men i går var jeg så mæt, at jeg kun kunne klare en halv. Tak, I skønne mennesker. I dag møder jeg først kl. 10, så Otto og jeg hygger:)

torsdag den 22. september 2011

Dagen i dag er startet udemærket:) Solskin, lækker morgenmad med kaffe, hjemmebagt grydebrød (det bedste brød, ever!), Fies Kæreste Mortens French Toast og meget fine gaver. For et stykke tid siden mistede jeg min elskede ring fra Mikala Mortensen. Jeg havde købt den til en julebasar på Lynfabrikken for en del år siden, men ringen bliver ikke længere produceret. Michael har så kontaktet hende, og hun havde lige en eneste tilbage i ibenholt, desværre et nummer for lille, men jeg kan lige præcis få den på - og den bliver på! Jeg er så glad for den. Fra mine forældre og søster Fie og kæreste har jeg fået tasken på billedet. I morges var den ikke kommet med posten endnu, men den er lige kommet ind af døren og er lige i øjet. Har længe manglet en mindre taske. Derudover har jeg fået billetter til stykket Besættelse på Svalegangen til december; jeg elsker at komme i teateret, men vi gør det desværre alt for lidt. Tusind tak for en dejlig morgen:)

onsdag den 21. september 2011

En dag i billeder. Otto er syg, men ikke nok til man bliver liggende i sofaen, så han har endevendt lejligheden i stedet for. Billedet i den gule ramme er nyt, og en fødselsdagsgave til Michael fra hans forældre. Det er Per Petri der står bag og jeg er ret vild med hans udtryk. Det er Michael, der står bag banankagen.

mandag den 19. september 2011

 I går tog jeg det nederste billede af Otto og kom derfor til at tænke på et billede, som jeg tog af Georg da han var lidt over to år gammel. De har begge to fået mine trætte øjne... :)
For tiden er Ottos yndlingsleg at køre med Duplo-tog frem og tilbage. Nogle gange gør han det med Georg, men i eftermiddag blev det mig. Som I kan se, var vi begge iført lange uldne underbukser.