mandag den 31. oktober 2011

Lige nu er der store larmende asfaltsmaskiner på vores vej, og jeg ville ønske at ungerne stadig var vågne, så de kunne se dem. Jeg har tilbragt min dag under dynen, da jeg som resten af DK er ramt af hoste (den begyndte mandagen før efterårsferien, men nu har snotten sat sig fast i min pande og trykker. Georg tegner de fineste mennesker for tiden. Her er der en masse som hjælper hinanden; jeg elsker de små historier, som han fortæller imens han tegner. Nederst er det Michaels fantastiske pasta.

søndag den 30. oktober 2011

Billeder fra i går. Vi kørte gennem et tåget Århus, spiste formiddagsbolle på Mo&Fro, hentede en bluse som havde været i mine tanker næsten hele weekenden, Georg ventede på moster Fie, som havde inviteret på græskarlygte-lavning, der blev købt ny blomst, og ungerne så en lidt for spændende film lidt for tæt på. Alt i alt som lørdage bør være.

lørdag den 29. oktober 2011

For et par dage siden spurgte Mette om, hvilken rammemand vi brugte. Da vi skulle hente et billede i dag hapsede jeg lige et par billeder fra butikken. Det er Lyrum rammer, som ligger i Rosengade midt i Århus, og vi har været meget tilfredse med dem. De er altid meget søde, og jeg synes deres priser er helt okay. Lige nu udstiller Sarah Hvass en masse af hendes fine unikaer. Både i tusch og med maling.

fredag den 28. oktober 2011

Danmarks største kirke i eftermiddagssolen. Jeg synes, at lyset var så fint på de røde sten og det irrede kobbertag.
Otto og jeg morgenhygger, og jeg nyder at der er ganske kort tid til weekenden. Jeg skal først møde kl. 10 til tre lektioner. God fredag:)

tirsdag den 25. oktober 2011

1: Alle mine veninder, alle mine venner... Georg har tegnet i eftermiddags. Øverste række er nogle af de voksne fra børnehaven, og nederst er slænget. Han var godt nok lidt ked af, at der ikke var plads til Silas.
2: Otto spiser eftermiddagsrugbrød - det hjemmebagte, som bare smager godt. Næste portion er allerede sat over.
3: Der er nogle små fingre, som har været på spil.
4-5: Er et gammelt loppefund. Jeg synes æskerne er så fine, og selve båndet bruger jeg til alt muligt.

mandag den 24. oktober 2011

Pyjamasskjorterne er blevet færdige og allerede i brug. Ottos fik et kantbånd i halsen. Og så lige et billede af mit allerførste hjemmebagte rugbrød. Er meget spændt på at smage det.

søndag den 23. oktober 2011

Der har været tid til lidt håndarbejde i ferien, og jeg har nydt det. Minder mig alt for meget om min tid på barsel - den er savnet. Jeg har blandt andet strikket flere striber på tæppet, og jeg begynder at kunne se en ende på det. Derudover er det blevet til endnu en patchworkbold; Otto er blevet vild med at spille med dem. Den er syet i en rest fra Michaels fine, fine (og temmelig dyre) skjorte, som desværre er krympet og min all time favorit Libertystof. I går aftes fik jeg også fundet symaskinen frem, og startet på en pyjamasskjorte til Georg. Jeg synes, det er blevet koldt, og når man har to børn som ynder at sove ovenpå dynen, er de tit kolde om morgnen. Stoffet er en blanding af bomuld og uld og virker dejlig varmt. Otto skal selvfølgelig også have én, men jeg kunne godt bruge en god DIY til at sy en krave på. Måske det var et kommende projekt for Marapyttas syskole, man har jo altid lov at håbe;-). God søndag derude i solskinnet.

lørdag den 22. oktober 2011

Vi er kommet hjem fra mine forældre i dag, og med mig hjem havde jeg en bunke træperler fra min barndom. Min mor købte dem før jeg blev født, og lavede et ophæng til min barnvogn med dem. Jeg synes, de har de smukkeste farver og kan tydeligt huske dem. De er blevet sat på snor mange gange. Nu har Otto hjulpet med at lægge dem ned i en af mine Lyngbyvaser, hvor de vil ligge, indtil jeg finder det perfekte at bruge dem til. Efterfølgende nægtede Otto at sove til middag og præsterede at kravle ud af sin seng - altså op over tremmerne! - for første gang. Ikke så godt. Jeg tror desværre, det er alt for tidligt at fjerne tremmerne; Otto har ihvertfald ikke i sinde at blive i sin seng, hvis han bare kan kravle ud.

fredag den 21. oktober 2011

Resten af dagen er blevet brugt på at bage Financiers og hygge. Kagerne smagte fantastisk, men var en kaloriebombe med kun 50 g mel og resten var smør, marcipan, sukker og fint hakkede mandler.
Vi har tilbragt vores formiddag på at løbe på voldene ved Nyborg slot, kigget på kanoner og nydt den dejlige sol. Skønt med ferie, som desværre meget snart er slut.