onsdag den 30. november 2011

Så er pakkekalenderen endelig færdig og nu hænger den fint inde på drengenes værelse. I går hentede jeg min tegning, som var blevet indrammet. Med mig hjem kom også dette fine net med en Sarah Hvass tegning på. For et stykke tid siden lavede jeg et indlæg om  Lyrum Rammer. Det var de rigtig glade for og havde derfor nettet liggende til mig som tak. Endnu engang tusind tak for nettet:)

mandag den 28. november 2011

Se hvad Otto fik med hjem fra Mormor. En superlækker Nørgaard inspireret sweater. Billederne er fra i går aftes, så farverne er ikke helt korrekte. Den er marineblå og ikke sort. Derudover er den sidste pind på mit tæppe blive strikket. God mandag derude.

fredag den 25. november 2011

Weekenden på Fyn hos mormor og morfar er begyndt. Hvor er det bare skønt. Jeg skal dog have forberedt næste uges 21 skole/hjemsamtaler, men det bliver ikke lige nu. God weekend derude.

torsdag den 24. november 2011

Nogle gange er jeg slem til at være oppe om natten. Især hvis jeg kommer til at nappe en tidlig aftenslur på sofaen. Jeg elsker roen, hvor man kan få styr på sine hængepartier. I nat har jeg fået pakket gaver ind til årets pakkekalender, pakket til min og ungernes weekendtur til Fyn (har omsorgsdag fredag) og malet gulvet i køkkenet for 3. gang. Alt imens resten af familien sover.

tirsdag den 22. november 2011

Så blev jeg færdig. Nu skal det bare rammes ind. Jeg har lagt en ske, så I kan fornemme størrelsen. I baggrunden kan I se vores nymalede køkkengulv.

mandag den 21. november 2011


I får lige et billede af Ottos fødselsdagskort. Det er farmand som har tegnet og jeg har skåret cirkler ud med mit seneste yndlingsværktøj. En cirkelskærer købt hos Architegn. Og så selvfølgelig fødselsdagsbarnet med en lidt misundelig storebror. Georg gav han en autotransporter, som han meget gerne selv ville have.

søndag den 20. november 2011


Vi har lavet andet end Urtekrams madretter de sidste par dage. I morgen fylder Otto 2 år, og i dag er han blevet fejret med mosters fine lagkage og mormor og morfars selskab. Derudover er jeg blevet færdig med mit mønster, og det får I et billede af i morgen. Sov godt.
For snart lang tid siden fik jeg en pakke fra Urtekram med 4 æsker af deres nye gør-det-selv hverdagsretter i. Vi har nu fået afprøvet Marokkansk gryderet, som faktisk smagte godt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er Michael som laver aftensmaden herhjemme, og han er ikke særligt positivt stemt overfor pakkeløsninger, som indeholder poser med pulver. Han måtte dog krybe til korset og indrømme, at det smagte udmærket. Så hvis man har travlt, så kunne dette være en løsning. NB. Der blev tilføjede en lille smule grøntsagsbouillon og et nip salt. 

mandag den 14. november 2011

Weekendens lopper og mine nye vinterstøvler. De er dejlig varme og meget fodformet, man er vel folkeskolelærer. Ringene i sten fandt jeg hos Moluu, og de er facetslebet. Nogle af farverne var desværre meget store i størrelsen, så de har jeg tænkt mig at bruges i halskæden.

lørdag den 12. november 2011

Maiken spurgte mig om, hvilken tuscher, papir mm., som jeg bruger. Det er ikke fordi, at det er noget specielt. Jeg har købt noget lækkert tykt papir, som er rart at farvelægge på. Derudover er tuscherne en blanding af Promaker, Pantone og Touch. De sidste kan man få hos Architegn, og de koster 20 kr. stykket, hvilket er billigt i forhold til Pantone tuscherne, og jeg synes de er ganske gode. Otto er begyndt at tegne ansigter; han fortæller selv, hvem han tegner. Det er sjovt at se, hvordan han hele tiden efterligner Georg. Og ja, nogle gange bliver bordet også brugt som tegnepapir, hvis man ikke lige er opmærksom.

onsdag den 9. november 2011

Nu skal det nok snart være slut med tegninger, men I får lige en omgang mere. Jeg har endelig valgt farver til mønsteret, og jeg tror det bliver godt. Og så lige Georgs fine tegninger; han er helt bidt af at tegne for tiden og jeg elsker det:)
Jeg fik en mail den anden dag med et lidt sjovt link fra en anden blogger. Hun gjorde mig opmærksom på, at det ikke længere kun er min mor, dvs. ungernes mormor, som strikker disse fine trøjer, men en masse andre mormødre. De findes inde hos mormor.nu og er både i en drenge og pige udgave.

tirsdag den 8. november 2011

Så kom den endelig, og vi har kun ventet i to mdr., men så mangler vi stadig Michaels. Jeg er ret utilfreds med den lange leveringstid, men tasken lever fuldt op til mine forventninger, måske lidt mindre end jeg havde regnet med. Hvis du kan vente i 2 mdr. med at få en kan de købes på deres hjemmeside.

søndag den 6. november 2011Farmand bagte amerikanske pandekager i dag; Otto mente at der skulle mælk til for at spise dem. Hos os andre var det dog ikke noget problem at få dem ned, da de smagte fantastisk:)
Vi tegner videre, forbereder næste uges undervisning og aftensmad og spiser morgenmad i et stor sammensurium. Det er hyggeligt. "Vælg Selv" mærket er fra en mappe, som musikfolkene på skolen ville smide ud og den lille tegning har Otto og jeg lavet sammen. God søndag derude.