søndag den 8. januar 2012

Billeder fra weekenden og mine seneste projekter. Jeg har fået syet et dynebetræk og et par bukser til Otto. Derudover er jeg i gang med at klippe til en ny anorak til mig selv. Jeg er rigtig glad for den, jeg syede forrige år, og jeg har derfor besluttet at lave en mere og den bliver meget gul. Jeg ville egentlig gerne sy en i fløjl, men havde ikke nok stof, så nu bliver den gul med Liberty indvendig i hætten og brunt bomuld/silke foer. Derudover har jeg genfundet mit gamle hækleprojekt, som skal blive til et tæppe. Jeg hækler det i uld broderigarn, som jeg for lang tid siden købte på en loppemarked. Derudover er vores weekend gået med oprydning, vasketøj og hygge. Ungerne er vilde med ulvespillet, som Georg fik i julegave, og vi spiller det rigtig meget. På trods af at den vejledende alder på 5 år, så er begge unger med, og Otto har fanget flere af reglerne, Jeg kan varmt anbefale spillet.

6 kommentarer:

Mia sagde ...

Som altid skønne billeder ! Jeg love linkede til dig lørdag (mit nye tema) - håber det er ok :D

Tak for spil-anbefaling, vi elsker at spille herhjemme.

Smil fra Mia

Kaptajn Willy/Cirkus Bang sagde ...

Det ligner en skøøøn weekend.

Inger Marie sagde ...

Sikke mange fine projekter - hvordan får du dog tid til at det? :)

Anonym sagde ...

Hej Karen
Vi er inviteret til 3 års fødselsdag, så det kunne være fin gave. Jeg prøvede at Google, kan umiddelbart kun finde et fra Gonge, men synes ikke det ligner. Hvem har lavet jeres?
- lækker jakke :)
Vh. Louise

Karen sagde ...

Hej Louise
Spillet er fra Djeco, som generelt laver rigtig gode spil. I ulvespillet spiller alle sammen mod ulven, og derfor er der en masse samarbejde i stedet for at fokusere på at vinde over hinanden. Man skal vinde over ulven:)

Anonym sagde ...

Det lyder bestemt som et godt spil, men hvor Søren køber man det? Har Googlet men desværre uden resultat :(
Vh. Louise