lørdag den 1. september 2012

En meget tidlig formiddagstur ned i Århus Festuge, hvilket heldigvis betød, at der var forholdsvis få mennesker. Otto og Georg fik skrevet deres navne på en stor væg på stortorvet. Jeg hjalp dog Otto lidt. Vi købte boller hos vores nye bager, 24, og drak kaffe fra La Cabra.  Desværre havde vi en ret pjevset Georg med, så det lagde lidt en dæmper på en ellers hyggelig lørdag formiddag. Eftermiddag er gået med leg og jeg  har været i gang med et par småprojekter. Mobilcoveret er syet i tynd kork, men jeg skal have forstærket åbningen på en eller anden måde.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt, men træls med en lille pejvset mand, men mon ikke det er gået over. Super fedt cover, jeg har forsøgt mig med et iPad cover, jeg var bare lidt for hårdhændethed med korken, det er lidt skrøbeligt. Må prøve igen. Ha en rigtig dejlig weekend

Sophie sagde ...

god bedring med lille georg!
har du mon (eller har links til) broderi mønstre, grafiske? jeg har både hørlærred & blomstergarn, men synes det er svært at finde fine mønstre. og du laver jo så meget smukt...
kh sophie

Differentia sagde ...

Hvor er det fint dit mobilcover og sejt det er i kork!

Anonym sagde ...

;) lyder som en go lørdag. Jeg nød at få en dejlig pakke i postkassen...

Anne sagde ...

EJ, hvor fint det er i kork! Jeg har noget kork liggende, som jeg ville ha' brugt til smykkevedhæng, men jeg synes, det knækker for nemt.

Linen sagde ...

super fedt cover du har lavet!

Birgitte sagde ...

Jeg har lige opdaget din blog - den er skøn! Her vil jeg følge med. Er det muligt at købe en pose med små huse? Hvis ja må du meget gerne sende mig en mail på birgittesthomsen@hotmail.com :-)

Unknown sagde ...

Sikke et sejt cover. Kork er super fedt! :)

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR