tirsdag den 31. januar 2012

Jeg havde en ualmindelig lang dag i går, og det fortsatte i dag med møde langt ud på eftermiddagen. Men da jeg endelig kom hjem var der en pakke til Georg med de fineste filtet luffer til Georg. De er så lækre. Tusind tak søde Mor.

søndag den 29. januar 2012

Vi tog en runde i regnbuen her til eftermiddag, for at se Århus dækket i sne. Det var rigtig flot, men også meget koldt. Georg legede lidt med mit kamera, og det er ham der har taget det øverste billede af Otto. Jeg synes, det er ret godt gået.

lørdag den 28. januar 2012

Der er ikke sket det store her på bloggen denne uge, men jeg har haft drøntravlt med aftenmøder, undervisning, skolefest og eftermiddagsmad til børnehaven. Vi havde glemt alt om maden til børnehaven, så det så vi først mandag morgen. I dag har vi derfor hygget som familie med besøg på Naturhistorisk Museum, som var rigtig hyggeligt. Lige nu ligger jeg under et varmt tæppe på sofaen og strikker på min nye bluse fra Isager. Jeg har ændret lidt og strikker mønster hele vejen. Om lidt går Michael i gang med at stege en kylling. Jeg håber, at I alle får en god weekend:)
Angående mine huse så havde jeg ikke planlagt at sælge dem, men send en mail og så kan vi evt finde ud af noget.

søndag den 22. januar 2012

Billeder fra weekenden. Michael lavede for sidste gang verdens bedste fiskedeller med hjemmelavet remoulade (han siger det hver gang vi får dem, da han synes det tager en krig at lave), de første huse er malet, Otto har fået 'hurtige sko' på udsalg, Georg har tegnet nyt navneskilt til hoveddøren og spist sin første pølse i en "pølsebil" og en bunke nye spil fra Mødrehjælpen (blindebuk havde jeg glemt alt om, men vi elskede at spille det i 'klubben', dvs. SFO'en). Er der andre som kan huske blindebuk?
Georg og Moster Fie har været på weekend hos mormor og morfar, og med dem hjem kom en hel kasse huse. Min far har været flittig og lavet 60 nye huse, så nu skal de bare males. Min mor har også været flittig og har strikket et nyt par bukser til Otto, som allerede er taget i brug. I stedet for de andre hun har strikket kan disse bruges som normale bukser, og de er bare så fine. Tusind tak søde mutti og Hr Fabech:)

fredag den 20. januar 2012

Jeg har set den fineste kortfilm i dag. Det er en smuk historie om det at være anderledes og alligevel komme med i et fællesskab. Skynd jer at se den lige her. God weekend

onsdag den 18. januar 2012

Så blev kassen fyldt. Det blev til 44 stik/ 88 brikker og vi har allerede taget det i brug:)

mandag den 16. januar 2012

Dagen startede med at jeg skød genvej indover kirkegården kl. 7.40 og udfordrede mit mørkeræd og er lige afsluttet med Tiramisu og ordleg med Michael. Derimellem har jeg brugt 7 timer på en anden skole end i min egen; de havde den fineste aula fra 1937. Aftenen er gået med at passe Georg som har voldsomt ondt i sit højre øre. Georg er ørebarn, og jeg frygter at det er vendt tilbage. Jeg ved godt hvad dagens højdepunkt har været...

søndag den 15. januar 2012

En søndag i billeder. Vi startede dagen med at få pudset vinduerne, jeg hader at gøre det, men elsker når det er gjort. Ellers har vi spist boller og Michaels friskbagte grydebrød. Georg har også taget billeder af vores nypudsede vinduer i stuen. I eftermiddags har vi hygget ved spisebordet og lavet 12 nye stik til vendespillet; Michael har fået fat i flere masonitplader. Det er faktisk ret hyggeligt at lave, så det er  heldigt, at der stadig er plads til 9 stik mere i kassen:-). Georg har også været meget optaget af mængder i weekenden - gerne meget store mængder som f.eks. ti hundrede og halvfreds millioner eller "så stor som universet". Der er også meget langt ned til mormor og morfar, faktisk halvtreds meter. Det er virkelig skægt at høre, hvordan en dreng på fire et halvt oplever størrelser og tid. Han siger f.eks. også at det var lange år siden og man dør, når man bliver hundrede og halvfreds.