onsdag den 29. februar 2012

Otto og jeg har været hjemme i dag, da Otto har haft feber. Det meste af dagen er blevet brugt i sofaen, men efter eftermiddagsluren var han ved at være frisk igen. Derfor legede vi med togbane og jeg har fået malet lidt huse. Da jeg lavede aftensmad sad drengene på køkkenbordet. Jeg fangede lige Otto, da han viste Georg, hvor gammel han er.
#1 - Rigtig fint sengetøj, som jeg har vundet inde hos smilerynker. Lige nu ligger det i vaskemaskinen, og jeg glæder mig meget til at ungerne skal sove i det. 
#2 - Huse pakket og klar til en tur på posthuset. Disse skulle gerne være fremme i dag.
#3 - Aftensmads: pasta med aubergine, tomat og mozzarella.

tirsdag den 28. februar 2012

Ally Capellino er kommet med ny kollektion, og jeg er helt solgt.  Jeg har flere af deres tasker, og er meget glade for dem. De holder godt, og deres design er bare enkelt og gennemført. Jeg ejer desværre ingen tasker fra deres læderserie, men de koster også en halv bondegård. En koralfarvet skoletaske måtte dog godt flytte ind hos mig; jeg er ikke helt træt af koral endnu.

mandag den 27. februar 2012

Glimt fra vores weekend. Domkirken, Mettes fantastiske dessert, Otto og en bunke brugt malertape. 

søndag den 26. februar 2012


I dag har Georg og jeg brugt et par timer i skolens sløjdlokale. Når julemanden ikke endnu har leveret mit eget værksted, er det dejligt at vi må benytte skolens. Vi har haft en rigtig hyggeligt dag sammen, hvor Georg har savet, læst bøger, lagt puslespil og snakket en masse. Jeg fik lavet en bunke nye huse, så nu skal de bare males. Hvis I er interesseret så send mig en mail.

lørdag den 25. februar 2012

Jeg plejer ikke at være den store reklamesøjle, men jeg har lige opdaget at Kids af Luxury har op til 70 % på deres udsalgsvarer. Nu er der købt vinterstøvler til ungerne til næste år. Jeg plejer ellers aldrig at købe dem et år før, men jeg har længe sukket efter disse Pèpè støvler, så nu er de købt. Så må vi håbe, at de passer til næste år. Jeg regner med, at de også skal have et par støvler til vuggestue/børnehave.

tirsdag den 21. februar 2012

Min skønne far har lavet en ny sending huse, så hertil aften kunne jeg male de sidste. Otto og Georg hjalp mig med at slibe dem, og de var meget koncentrerede omkring det. Jeg ønsker mig et værksted til jul, kære Julemand. Det kunne være dejligt at gå ned i et værksted og arbejde i træ med dem.

mandag den 20. februar 2012

 En ridder Georg sendte vi afsted i dag til børnehave. Har var ret stolt...

søndag den 19. februar 2012

Billeder fra en søndag, som har været fyldt med praktiske ting. Det var den ferie... Puslespillet kom op på væggen, da Georg var så stolt over at have lagt det. Jeg har næsten fået malet alle husene, så send en mail, hvis I er interesseret. Jeg er lidt i tvivl om prisen, da der er en del arbejde i det, men jeg regner med at lave sæt med en 9-10 huse i hver, og de kommer til at koste en 250 kr. - 300 kr. pr. sæt. 
Drengene har fået nyt tøj. I går da vi kom hjem fra besøg hos farmor og farfar hang der er en pose på vores dør. Den var fra We are small, som forhandler børnetøj. Jeg var blevet kontaktet af Pia, som tilbød at de ville sende en smagsprøve på deres fine sager, og hvis jeg synes det var lækkert kunne jeg dele det med jer læsere. Jeg kendte ikke til mærket og blev positivt overrasket over deres priser på fint klassisk basistøj. Man kan enten købe tøjet over nettet eller ved at deltage i homeshoppingsarrangementer. Jeg er især vild med den blå bondeskjorte, som Georg har indviet i dag. Den hedder Rain, og kan købes her. Bukserne var lige lidt for store til Georg, men Ottos passede godt og havde en god pasform, så jeg glæder mig til, at han skal bruge dem sammen med hans sandaler til sommer. 

lørdag den 18. februar 2012

Lørdag aften er blevet brugt i selskab med min symaskine alt imens Michael har spillet 7"ere på grammofonen, og vi har drukket et glas vin til. Otto er faldet i søvn med Georgs nye madkasse med Lynet på. Jeg er gået helt amok i puder med tittekant. Sov godt derude:)