lørdag den 31. marts 2012

I søndags hentede vi Georg hjem fra mine forældre, og på vejen hjem kørte vi forbi de her bådbroer. Der er vist nogle, som ikke har fået dem op inden vinterens frostvejr. På vejen hjem spiste vi også aftensmad i bilen fra vores gamle favoritsted i Odense. Det er en indisk take away sted som hedder Goa, og de laver fantastisk indisk mad. Vi fik Chicken Tikka Masala og Panch Mali Bhaji. Kan kun anbefales, hvis man bor eller kommer forbi Odense.

mandag den 26. marts 2012

I går hentede vi Georg hjem fra mine forældre, og han var bare frisk, glad og opfedet. Han har bare nydt at være på besøg. Med os hjem fik vi også Georgs nye fuglebog, som min mor har købt til ham. De har noteret alle de fugle de har set, og han har helt styr på, hvilke det drejer sig om. Det er simpelthen så hyggeligt at høre Georg genfortælle alle de ting mine forældre har lært ham om fuglene. Hertil formiddag læste Georg så højt for en feberramt Otto, som var meget interesseret. I eftermiddags har Georg så tegnet sin yndlingsfugl. Med stor koncentration har denne lille Dompap fået farve. Jeg har selvfølgelig tegnet omridset for ham først.
Der er flyttet en ny lampe ind på matriklen. Ud fra vejledning kan man kun blive i tvivl om, hvordan man må rykke rundt på den. Vi har længe overvejet at købe den, og da vi fandt den på tilbud blev den købt. Den hænger under min julegave fra Michael, som jeg er vildt glad. Er stadigt vildt fascineret over, hvor fint fjerene er lavet.

lørdag den 24. marts 2012

Vi har brugt dagen med brunch på Stiften (Filterkaffen var god og så er det ikke værd at skrive mere om det besøg...) og derefter tog vi en tur rundt i byen.
#1 - En smuk, smuk hal.
#2 - Ottos nye bil, som har været en tur med rundt i dag.
#3 - Jordbærmad.
#4 - Nye mursnore.
#6 - Havgus over Århus.
#7 - Brunch.
#8 - Michaels hjemmebagte brød.

tirsdag den 20. marts 2012

Billeder fra de sidste par dage. I lørdags sendte vi Georg med mormor hjem for at blive opfedet igen og slippe for børnehavens menukort af nye spændende vira. Derudover er dagene gået med arbejde, leg med Otto og lidt husproduktioner. Jeg er blevet færdig med en række sæt, de sidste sæt for en tid, da jeg savner tid og energi til alle mine andre projekter. I søndags brugte vi et par timer i sløjd, da Michael havde tilbudt at save for mig. Imens jeg sleb faldt Otto i søvn i min arm. Maden er fra Fredes flyvende tallerken; det kan virkelig anbefales, hvis man bor i Århus eller omegn.

søndag den 18. marts 2012

Tusind tak for alle de søde kommentarer, som jeg har fået på de sidste par indlæg. Vi har haft ret travlt, og været presset med at finde pasning til Georg. Derfor kom min mor til Århus i fredags for at kigge efter ham, og nu har hun taget ham med tilbage til Fyn. Med sig havde hun disse tre fine bluser. Den øverste er noget af det fineste, og kommer overhovedet ikke til sin ret på billedet. Det er en opskrift fra Helga Isagers seneste strikkehæfte. Den i midten er strikket ud fra hovedet, og jeg skal helt sikkert strikke en til mig selv også.

torsdag den 15. marts 2012

Vi er trætte. Vi brugte det meste af aften og natten på børneafdelingen, men var heldige at få lov til at komme hjem igen. Nu prøver jeg at blive klar til en meget lang dag på skolen. Hvis der er nogle, som jeg har glemt at svare, så skriv lige igen. Rigtig god dag derude. I øvrigt er lillemanden i bedring:) 

tirsdag den 13. marts 2012

Der har været ret stille herinde. Vi har haft travlt, og Georg er stadig syg. Faktisk har han været syg i snart 2 uger med høj feber. Vores læge mente, at det bare var en virus, men i går fandt hun så ud af, at han havde lungebetændelse. Nu er han kommet i behandling, og vi håber, at den gamle Georg vender tilbage, dog et par kilo mindre. I søndags tog Otto og jeg en tur forbi sløjd, hvor vi fik savet nye huse. De fleste er nu blevet malet med god hjælp fra min søster og mand. Jeg regner derfor med, at jeg har en ny omgang sæt klar senere i dag. Send en mail (karenfabech@gmail.com), hvis du vil med på maillisten.  Tulipanerne er iøvrigt fra Michael, og de  som kender mig, ved at jeg ikke er særlig glad for blomster; tulipaner elsker jeg dog.