fredag den 27. april 2012

Weekenden kalder lige om lidt, og jeg glæder mig helt vild. Jeg håber at få lidt tid sammen med min symaskine, men jeg ved at der også skal laves elevplaner... Pippi blusen har min meget produktive mor strikket. En til hver af drengene, og de er super fine i dem. Rigtig god weekend derude.

mandag den 23. april 2012

Det blev til endnu en pose/pung i dag. Den er syet i min yndlings liberty og en vokset bomuld. Det er faktisk ret hyggelige at sy, så det bliver ikke den sidste.

søndag den 22. april 2012

En søndag i billeder. Vi har spist kage med venner, leget på legeplads i solskin, og jeg har syet lidt hertil aften, imens resten af familien er gået omkuld. Der er blevet til en ny lille pung, som jeg længe har ville sy og en lille stofpose. Jeg skal helt sikker prøve at lave andre flere punge i forskellige  størrelser. Jeg håber, at I har haft en god weekend.
Jeg var ved frisør i fredags, og købte en ny hårbørste med vildsvinehår. Og så er den god for min page - det påstod min frisør i hvertfald. Jeg tror, det var dagens bedste mersalg for hende, men jeg er faktisk rigtig glad for den.

torsdag den 19. april 2012

Georgs fugletræ blev færdigt, og det blev så fint. Jeg har hjulpet med at tegne omridset af fuglene, men Georg har selv valgt hvilken fugle det skulle være, og farvelagt dem. Nu skal han bare overtales til at lave et til sin mor...

søndag den 15. april 2012

#1 - Playmobildame - jeg synes hun er så fin.
#2 - Smukke, smukke tulipaner. Jeg er faktisk ikke en blomsterpige, men jeg elsker tulipaner.
#3 - Ny plade som jeg købte i går. Jeg endte faktisk også med at købe to andre lækre sager. Ting som jeg har ønsket mig i lang tid. En iPad og et skateboard. Jeg har altid godt kunne tænke mig at lære at stå på skateboard, men har aldrig nået det. Og da jeg nu har to drenge som gerne vil løbe på løbecykel osv. var det oplagt, at jeg kunne lære at stå på skateboard imens.
#4 - Michaels franske frokostomelet med squash - nam nam.
#5 - Georgs fødselsdagstegning til morfar. Et fugletræ som er hans eget påfund. Han har selv valgt fugle og farvelagt dem efter sin fuglebog.
Solgt: Stofpakke 1 (1100 gram) til 125 kr plus porto
 Solgt: Stofpakke 3 (1100 gram) til 125 kr plus porto. Læderkjole fra Stella Nova i str. 34 (brugt en gang) til 400 kr plus porto. Den er lavet i det lækreste bløde skind.
Solgt: Trine Vestergaard bluse i 100 % uld. Blusen er brugt, men stadig i fin stand. På den ene side er den blevet fnugget, men ingen huller. Derfor koster blusen også kun 175 kr plus porto.
 
 Wood Wood nederdel i str. small til 125 kr plus porto. Den er i okay stand, og rigtig fin på.
Cardigan fra H&Ms Trend i str 34, men er stor i størrelsen. Den er lavet af en blanding mellem angora 40%, uld 30 % og polyamid 30 %. Den er aldrig brugt og koster 80 kr plus porto.

Jeg er stadig igang med oprydning og har nu været igennem mit tøj. Skriv en mail: karenfabech@gmail.com , hvis I er interesseret.


I går fik vi muslinger til aftensmad, og de blev hentet hos fiskehandleren. Der er altid en sindsygt lang kø, men ungerne elsker det, for der er en masse spændende fisk at se på. Michael havde lavet muslingerne med hvidløg, hvidvin, tomat og en spandfuld persille. Det smagte super...