onsdag den 30. maj 2012

Det er ikke kun min mor, som er flittig til at strikke; min søster for også strikket den ene fine ting efter den anden. Det eneste problem er, at det er kun i små størrelser, så drengene kan desværre ikke være i det. Men jeg er dybt imponeret over hvor fint det er. Det er kun et halvt år siden hun rigtig begyndt at strikke. Det sidste billeder er af deres spisebord.

tirsdag den 29. maj 2012

Jeg genfandt en bog, som jeg købte for et par år siden og blev overrasket over, hvor fin den stadig er. I går fik jeg malet de sidste huse, så send en mail (karenfabech(a)gmail.com), hvis der skal flytte en lille by hjem til dig.

mandag den 28. maj 2012


Bluse fra Second Female i str. s til 75 kr. plus porto.
 Baby Björn bæresele til 300 kr. plus porto. Den er næsten ikke brugt.
 Næsten nye vinterstøvler i str. 24 fra Bisgaard til 250 kr. plus porto. Solgt
 To dukker fra Roommate til 75 kr. plus porto.
 Kaj og Andrea til 90 kr. plus porto.
 Overalls fra Plastisock i str. 62/68 til 40 kr. plus porto. Solgt
 6 bogstaver til 100 kr plus porto.
 Bluse fra Kids Case i str. 68 til 40 kr plus porto.
 Nederdel fra French Connection i str. 10 til 100 kr.
 Rigtig fin taske fra Ivana Helsinki. Aldrig brugt til 300 kr. plus porto.
 4 dragter fra Milibe til 125 kr. plus porto. De to første dragter fra venstre er i str. 12 mdr og de andre to dragter er i str. 18 mdr. Solgt
 Bukser fra Ej sikke lej i str. 86 til 40 kr plus porto.
 4 bodyer i str. 86 fra H&M til 80 kr. plus porto. Solgt
Lige et lille tip, til dem som mangler tøj til deres små poder. Der er Norlie Lagersalg i næste uge i Århus, hvor de sælger tøj fra tidligere sæsoner. Rigtig god søndag:)

søndag den 27. maj 2012

Så er der fundet en vinder og det blev Inger Marie. Jeg håber, du bliver rigtig glad for husene. Hvis du sender mig din adresse, så kommer husene fluks hjem til dig.

lørdag den 26. maj 2012

Nyindkøb, Georg nye sandaler, fine net som jeg har fået af søde Malene og ellers billeder fra de sidste par dage. Husk min Give away i morgen, det er jo helt vildt så mange der er med:)

torsdag den 24. maj 2012

Så blev det tid til en Give away her på bloggen, hvor man kan vinde sættet på de tre første billeder. Årsagen er de mange som har skrevet pæne ord og vist fine billeder af mine huse, og det er jeg jer dybt taknemmelig for. Tusind tak. Jeg er også begyndt at modtage henvendelser fra folk, som har set husene i virkeligheden og derfor gerne vil have et sæt, og det er jeg så glad for. Tilbage til min give away. Der er ingen betingelser for at deltage og alle har lige mulighed for at vinde. Der gives altså ingen ekstra lod for faste læsere eller link. I er selvfølgelig meget velkomne, men jeg vil bare gerne sige tak til jer allesammen uden noget til gengæld. Jeg trækker lod på søndag aften, så skynd jer at være med.

mandag den 21. maj 2012

Moster Fie forslog, at vi skulle lave sammenskudsgilde i Mindeparken her til aften, og det var smadderhyggeligt. Der var ikke meget sammenskudsgilde over det, da min søster stort set havde alt maden med - det smagte rigtig lækkert. Ungerne hyggede sig rigtig godt, og vi andre fik lov at nyde de sidste solskinstimer i dag.