lørdag den 30. juni 2012

Sommerferien har endelig ramt mig, og hvor er den bare tiltrængt. Jeg har haft et arbejdsår med en masse spændende opgaver og til tider udfordringer, som har krævet lidt ekstra. I går startede vi ferien med en sommerfrokost på skolen. Det blev sent, så dagen i dag er gået i et roligt tempo. Vi har været en stille tur igennem byen. Drukket kaffe og slappet af på en bænk alt imens Georg cyklede rundt på sin cykel. Rigtig god lørdag og sommerferie til dem der er heldige. Jeg skal dog forbi skolen mandag, men jeg kalder det nu sommerferie alligevel.

søndag den 24. juni 2012

Der er kommet et nyt sted i Århus som minder mig om det Parisiske kunstmuseum Palais de Tokyo, som er et fantastisk sted. I Århus er de gamle godsbanebygninger blevet sat i stand, og der er blandt andet kommet et nyt spisested, Folkekøkken. Vi var forbi for at spise Brunch der i dag med min søster og hendes kæreste. Og det kan klart anbefales. Lørdag og søndag er der brunch fra kl. 9 - 15. Brunchen består af en buffet, hvor man kan hente forskellige små glas med alle mulige lækre ting. Derudover er der tre slags æg og kaffe al libitum til 150 kr. Tjek evt. deres hjemmeside, hvis det frister. Vi har ikke været der sidste gang. I eftermiddag var vi på loppemarked. Flodhesten var ikke billig, men jeg kunne ikke lade den stå.
Vi var til vores sidste Sankt Hans i går på Månen. Det var rigtig hyggeligt, men også lidt vemodigt. 

fredag den 22. juni 2012

Vi var til min søsters og kærestes dimension i dag, det var dejligt at være samlet som familie, men selve dimensionen var lang. Vi havde begge drenge med, og de var faktisk ret seje til at sidde stille. Efter dimensionen købte vi to pizzaer med ned på lystbådehavnen og spiste. Super dejlig dag.