tirsdag den 31. juli 2012

Vi tog en impulsiv tur til Skagen i går, da vi aldrig nået ud på Grenen sidste sommer. Det var der en del andre som også gjorde, altså en tur ud på Grenen. Det var et dejligt vejr, og vi havde en rigtig god tur. På vej hjem i går aftes var der de smukkeste skyer. Billederne er taget fra Skagen og ned til Aalborg, hvor vi lige skulle forbi Paradis ligesom sidste år. Billeder fra selve turen får I på et andet tidspunkt.

Jeg overvejer at sælge to Bjørn Wiinblad sengebetræk, hvis der er nogle som er interesseret. Der er billeder af det inde på Fabechsfabrik sælger ud.

søndag den 29. juli 2012

Jeg har haft symaskinen frem i dag igen. Det er blevet til et nyt betræk til Ottos dyne. Jeg købte et sengebetræk hos Georg Jensen til 100 kr., da målene var for store til en juniordyne. Nu har jeg så klippet det til og sat en lille tittekant på. Jeg ved ikke, om jeg bliver træt af kanten på et tidspunkt, men så må jeg bare sy det om igen. Selve kvaliteten er virkelig lækkert. Så nu er der kommet noget nyt på min ønskeseddel. Derudover er det blevet til endnu en nederdel. Faktisk to, da jeg også lavet en til min søster. Der er kommet to nye stofpakker ind på Fabechsfabrik sælger ud.

lørdag den 28. juli 2012

Endnu et storskraldsfund. Georg har længe ønsket sig en globus, og jeg har derfor været på udkig efter en med lys i, men har ikke haft held til at finde en fin på loppemarkederne. Den anden dag stod den så bare på gaden, og den bragte så meget glæde. Derudover er jeg blevet færdig med en lille kanindukke, som er efter Lisbeths meget smukke dukker. Tusind tak for inspirationen og en fantastisk blog, som jeg klart vil anbefale, men I kender den jo sikkert allerede. Rigtig god lørdag derude i regnvejret.

torsdag den 26. juli 2012

mandag den 23. juli 2012

I eftermiddag tilbragte vi lidt tid 60 meter over Århus i en af mine absolutte yndlingsbygninger - Århus Rådhus. Det blæste en stiv kuling oppe i tårnet, men der var den fineste udsigt, og vi fik rig mulighed til at mærke vores lille smule højdeskræk. Det er ikke hver dag, at der er mulighed for at komme derop, men det var en stor oplevelse. Det var også ret sjovt at se, hvor forskelligt drengene oplevede højden. Otto er ikke det mindste mærket af den, hvorimod Georg har brug for en god hånd at holde i.

torsdag den 19. juli 2012

Jeg havde egentlig en aftale om at skulle ned at høre jazz hertil aften, men jeg kunne overhovedet ikke komme ind på Café Smagløs, da der var helt fyldt, og måtte derfor cykle hjem igen. Med mig hjem kom også dette storskraldfund: En lidt slidt Arne Jacobsen Myre. Nu må vi se, om jeg kan få lidt liv i den igen.

I går kørte vi en tur ud i det blå. Vi endte i Viborg, hvor jeg ikke har været i mange år. Vi var begge to ret overraskede over hvor hyggelig Viborg egentlig er. Vi spiste sent frokost i Latinerhaven, som viste sig at være et superfint sted. Derefter var vi et smut inde i domkirken og endte faktisk oppe i det ene kirketårn, hvor vi kunne se ud over byen. På hjemvejen tog vi en pause ved Tange sø. Med mig hjem kom bl.a. 10 nye cirkler til min tæppe og det fineste runde puslespil fra 1969. Jeg glæder mig helt til vi skal have det lagt. Men, jeg vil klart anbefale at lægge et lille smut forbi Viborg; den er et besøg værd.