lørdag den 29. september 2012

Da mine forældre var på besøg i sidste weekend til min fødselsdag, havde min mor disse to fine cardigans med til drengene. Jeg har ikke billeder med ungerne i dem, men de skal nok komme. De er nemlig allerede taget i brug. Rigtig god lørdag derude. Her står den på rengøring og Efterklang på pladespilleren.

onsdag den 26. september 2012

Et klassisk Fabechsfabrik indlæg; billeder fra de sidste dage. Michaels lækre suppe, fødselsdagsgave (som min søster siger ikke sidder pænt på min fod), efterligninger af Puks små tasker og min nye pung, som også kan indholde min mobil. Tusind tak for alle fødselsdagshilsnerne. Rigtig god onsdag. 

søndag den 23. september 2012

Morgenen i dag er blevet brugt ved spisebordet sammen med ungerne. Der er blevet tegnet, klippet og jeg har forberedt et værksted til klassen. Georg er helt vild med bogstaver for tiden, så han har skrevet alfabetet, og jeg kan ikke lade være med at øve ham lidt i blå og røde bogstaver-man er vel folkeskolelærer. Med god vilje kan man se et ansigt på Ottos tegning, og Georg har tegnet en robot, hvilket også er et yndet motiv for tiden. I går var det min fødselsdag, og jeg havde en rigtig dejlig dag sammen med min familie.

torsdag den 20. september 2012

Jeg glæder mig til weekend, og så er der heldigvis ikke langt tid til. I søndags var ungerne og jeg en tur i Botanisk Have, hvilket kan anbefales. Georg fik øje på det fineste lille egern, og han var svært stolt. Det var jeg faktisk også.

mandag den 17. september 2012

Vi har brugt vores formiddag i en by, som jeg ikke kendte ret godt. Årsagen var, at Georg skulle undersøges, hvilket gik godt. Men er der nogle, som kan gætte hvilken by det er?

onsdag den 12. september 2012

Billeder fra en tirsdag i sidste uge, hvor jeg var med min klasse i festugen. Vi var forbi kunstbygningen, hvor to tibetanske munke var i gang med at lave en mandela af farvet knust marmor. Vi var meget benovede over det store arbejde og kunne næsten ikke bære tanken om, at det skulle fejes sammen om søndagen og sendes hjem i små poser. Derudover var vi forbi Bispetorvet, hvor der var en masse fine aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Når drengene engang får et større værelse, skal jeg lave sjove puder til dem. Er ret vild med den fine kringle. 

lørdag den 8. september 2012

Jeg har lige sendt Georg afsted til børnefødselsdag, og med sig havde han denne fine tegning af to Ninjagoer og et monster. Jeg synes, at den er så fin, så jeg blev nødt til at forevige den.
Jeg har lagt nyt op på Fabechsfabrik sælger ud. Kig forbi:)