mandag den 26. november 2012

For et lille stykke tid siden modtog jeg Mogens Lassens Kubus stage i hvid. Den har længe været en af mine yndlingsstager. Jeg har haft den samme stage i sort i mere end 10 år og bruger den hver jul som adventsstage, og jeg er stadig frygtelig glad for den. Jeg synes, den har et meget fint tidsløst design.
I sidste uge lavede vi teater på 5. årgang på min skole, og jeg stod for kostumerne. Som I måske kan se var nogle af vores figurer hentet fra børneTV. Selve stykket havde en af mine kollegaer skrevet, og så havde de tre 5. klasser skrevet nogle af scenerne. Det var en rigtig skæg uge, men også en uge travl uge. 

onsdag den 21. november 2012

For et stykke tid siden fik jeg tilbudt at afprøve en Senceo kaffemaskine. Herhjemme bruger vi en lille Bialetti kande, og den er vi meget tilfredse med. Men på skolen får vi ikke den bedste kaffe, hvis jeg skal sige det pænt. Så da jeg fik tilbuddet, tænkte jeg med det samme, at vores lærerværelse godt kunne bruge et alternativ til vores kaffeordning. Den er nu afleveret og taget i brug. Vi havde lidt opstartsproblemer, men nu ser den ud til at virke, og kaffen smager faktisk godt og er færdig på ingen tid, hvilket er en stor fordel.  Cappuccino er lidt for sød efter min smag.

fredag den 16. november 2012

Godmorgen. Så er det snart weekend. Da jeg skulle vække Otto for lidt siden, fandt jeg ham sådan her. Rigtig god dag.

torsdag den 15. november 2012

Der er flyttet et monster ind hos os i dag. Vi har været så heldige, at ungerne har fået en fin rød familiebil plus chokoladekaninfamilien af Sylvanian Families. Da vi var i færd med at pakke bilen ud af pappet, udbrød Georg: "Det er et monster, og det var ikke bilen, men derimod pappet, som med det samme skulle have øjne og mund. Og så var fordelingen gjort. Georg fik monsteret, og Otto fik bil med familie. Han har så brugt resten af dagen med at lege med det. Der er blevet pakket bil, spist Picnic og taget tøj af. Jeg var faktisk overrasket over, hvor grebet Otto har været af det. Da drengene skulle puttes vil Otto selvfølgelig også have dem med i seng.
Georg og Otto tegner en masse for tiden, og vi er ved at drukne i tegninger. Jeg grovsorterer i dem, men vi var alligevel endt med en god bunke. Jeg har længe overvejet, hvad vi skulle gøre med alle de løse tegninger, og besluttede den anden dag at få sat spiralryg på deres tegninge. I går efter børnehave tog vi så ned til vores lokale kopicenter. Drengene var svært stolte da de modtog deres bøger, og de er allerede blevet kigget i en del gange. Her til morgen er der igen blevet kigget og tegnet lidt videre i dem, og nu er vi i gang med at lave Georgs G-bog færdig. Jeg er så taknemmelig for, at mine drenge gider at klippe/klistre med mig.

onsdag den 14. november 2012


Vi har igennem SOS Børnebyerne fået tilbudt at være fadder for en dreng fra Ghana det næste år, hvilket vi synes er meget spændende. Joseph er en forældreløs dreng, som er tilknyttet en SOS-mor, der tager sig af ham. SOS Børneby har fundet en dreng med samme alder som vores to drenge og derfor også går i børnehave. Otto og Georg synes det er rigtig sjovt, og lidt mærkeligt, og de har allerede været igang med at tegne tegninger til Joseph, som vi skal have sendt ned til ham. Det kunne også være en rigtig god julegave-ide til alle dem, som alligevel ikke ved hvad de mangler.

(Dette er et sponsoreret indlæg, hvor SOS børnebyerne har doneret et års fadderskab til et lille barn)

tirsdag den 13. november 2012

Måger og solopgang over fodboldbanen på vej på arbejde, hvor jeg i går havde vores valghold. Vi har siden sommerferien været i gang med at lave marionetdukker. Træet har vi selv fældet og afbarket. Nu er de fleste så langt, at vi skal have syet lidt tøj til dem. Det har været et rigtig sjovt forløb. Vi begyndte med lidt mugne 6. klasser, som syntes, at det var ret barnligt, det de skulle igang med, men nu går de rundt med deres dukker og nusser dem.

lørdag den 10. november 2012

Lørdag formiddag med hygge, oprydning og tid.
De fleste dage i denne uge har været lange, så det er ikke meget jeg har nået udover arbejde. Derfor har det også været mørkt, når jeg har cyklet hjem om aftenen. Hvilket også betyder, at der intet spændende er at berette om, udover at mormor er kommet på besøg idag, og med sig havde hun den fineste cardigan. Den kommer der billeder af i løbet af weekenden. Jeg er endelig kommet på Instagram, hvor I faktisk allerede kan se et billede af den. Tjek Fabechsfabrik ud derinde.

søndag den 4. november 2012

I går var det ikke ikke Michael, som lavede aftensmad til mig, men derimod Karolines Køkken. Jeg var som mange andre bloggere inviteret til Karolines Køkkens 50 års fødselsdag, og vi havde en rigtig hyggelig aften med godt selskab og lækker mad. Med hjem fik vi en bunke kogebøger, som jeg må se om jeg ikke kan indvie. Det kunne jo være, at jeg skulle begynde at lave noget aftensmad, der er i hvert fald mange spændende opskrifter.