lørdag den 29. december 2012

 Nyt lædernet som jeg lavet lige inden vi tog på juleferie. Min nye symaskine kan nemt sy i læder, så det skal jeg prøve noget mere af. Derudover er det gammelt garn fra svigermor og min mors fine lille samling på spisebordet.

torsdag den 27. december 2012

Billeder fra vores jul 2012.

onsdag den 19. december 2012

Et par billeder fra den seneste tid. God onsdag.

søndag den 16. december 2012

Lækker søndagsaftensmad, som faldt i rigtig god jord. I får lige Michaels ord for hvad det er: 7-timers lammekølle, gratin dauphinois og gulerødder med purløgscreme. Sov godt derude.

lørdag den 15. december 2012

Vi tilbragte vores eftermiddag i Den Gamle By. Det var koldt men sjovt.

torsdag den 13. december 2012

Det har været en stille og rolig morgen med god tid. Otto havde nisse med hjemme fra børnehaven, så vi fik klatkager til morgenmad, hvilket faldt i god jord hos drengene. Derefter var vi en tur forbi legepladsen på vej i børnehaven. Det var en smuk morgen og højhusene var så fine med solopgangen i baggrunden. Jeg har været så heldig at få VIAPLAY et halvt år, og det bliver flittig brugt. Drengene har set Far til fire op til flere gange og der ligger også et hav af film, som jeg regner med at vi skal bruge noget af julen på at se. Men lige nu vil jeg se endnu et afsnit Mad Men. Jeg er lige gået i gang med 4 sæson af Mad Men.