søndag den 17. november 2013

Vi har tilbragt eftermiddagen i Den gamle by, hvilke vi plejer at gøre en gang om året omkring jul. Jeg orkede ikke afsted i dag, da der altid er så koldt derinde, men i dag skinnede solen, og min vinterjakke fra sidste år er heldigvis rigtig varm, så det blev en god eftermiddag. Vi var inde og se de "nye" lejligheder fra 70'erne, hvilket var rigtig fint lavet.

4 kommentarer:

Maiken sagde ...

Der er altså også ret skønt i Den Gamle By. Da vi var der sidste sommer var jeg ret imponeret over, hvor interesseret Ingrid var. Det oversteg langt min forventning.

Jeg tror også vi skal have lagt en tur omkring Den Gamle By inden jul for jeg har kun set ganske lidt af den nye 1973 afdeling. Er den blevet god ift. lejlighederne?

Maja_B_ sagde ...

Vi var der i sommers, syntes de er sluppet ret godt fra de lejligheder...JW og Clara Marie havde stor fornøjelse ud af spejlet hvor man kan "prøve" tøj i...
//Maja B

Christina sagde ...

Jeg er en "historie-sucker", så den gamle by er lige mig. Apropos 70'erne viser DR2 tirsdag igen deres temaudsendelse om 70'erne med udgangspunkt i den gamle by. Jeg så det i sin tid, og det var meget interessant synes jeg.

Inger Marie sagde ...

Åhh, så savner ejg Århus igen :)