torsdag den 31. januar 2013


Jeg har fået en ny morgenmadsfavorit. Jeg har vist et billede af det i det sidste indlæg, men det smager altså ret godt og derfor et indlæg værdig. Det er havregrød lavet på grovvalset gryn, vand, mælk og lidt salt. Når grøden næsten er færdig kommer jeg en håndfuld rosiner i. Ovenpå kommer der kanelsukker på, en filetere appelsin (kaldes dét det?), lidt saft fra appelsinen og til sidst lidt hakket mandler. Mine drenge er også ret vilde med det. Rigtig god torsdag derude.

søndag den 27. januar 2013


Billeder fra de seneste dage. Jeg har været forbi Archi Tegn og købt en ny tegnebog, broderet navne på den yndigste dåbskjole fra 1926, Georg har tegnet en guldskulptur, vi har genfundet Georgs gamle halstørklæde (strikket i uldbroderigarn) og fået en ny morgenmadsfavorit. Havregrød lavet på grovvalset gryn, rosiner, appelsin og kanelsukker - tak Lea.

lørdag den 26. januar 2013

Selvom jeg længe har drømt om tøvejr og forår, så var jeg ret glad for frostvejret torsdag nat. Vi har  haft gang i et lille eksperiment i billedkunst i denne uge. Jeg havde bedt mine elever om at medbringe forskellige plastikbøtter, og så havde jeg købt det mest farverige saftevand og frugtfarve jeg kunne finde plus en pose røde linser. Det blev derefter blandet med en masse vand og plantet i sneen natten over. I fredags brugte de så en time på at lave en masse fine isskulpturer; det resulterede i meget kolde fingre, men samtidig også stolte 5. klasses elever.

torsdag den 24. januar 2013

Billeder fra de sidste to dage. 
#1 - Morgenmad.
#2 - Ny kamerataske, som jeg ikke er den eneste, der har forelsket sig i.
#3 - Billedkunstprojekt, som jeg er ret spændt på om lykkes. I skal nok se mere, når det måske bliver færdigt.
#4 - Georgs Ipad.
#5 - Vi har genopdaget vores vendespil og Otto er nu så stor, så han kan være med. 
#7 - Jeg har fået en bunke produkter fra A. Vogel, som er ved at hjælpe mig ovenpå efter en omgang influenza. End til videre er jeg positiv stemt. Især deres bolsjer, som er fyldende i midten.

onsdag den 23. januar 2013

Ungerne og jeg bagte fastelavnsboller i weekenden og de blev rigtig gode. Jeg har modtaget lidt forskellige produkter fra Odense Marcipan og det var deres kransekage masse som blev brugt som fyld.  Rigtig god onsdag derude.

mandag den 14. januar 2013

Georg og jeg tog på tur sammen i går. Vi var først forbi Kunst Hal Århus og få kaffe og æblemos, derefter tog vi ned på Godsbanen. Her var der blevet befriet 375 ringbind. Vi spillede også lidt bordfodbold og smuttede engang op på deres tag. Det er altid et hit, og jeg kan varmt anbefale det, hvis man har børn. Rigtig god aften.

søndag den 13. januar 2013

Siden lørdag i sidste weekend har vi været syge herhjemme. Otto og Michael er stadig ramte, og det har været en drøj omgang. Så det er ikke blevet til så meget strikning på det seneste. Jeg vil dog alligevel lige vise jer mit nye projekt. Det skulle gerne blive til en bluse til mig selv. Dem som følger mig på Instagram ved, at jeg har haft lidt startvanskeligheder med farvesammensætningen og derfor har pillet en del gange op, men nu er jeg der. Jeg strikker den efter Marina modellen fra Isager.