fredag den 13. august 2010

Georg og Ottos værelse. Vi har brugt en række bogkasser som rumdeler, da de skal dele værelse. Den fine ugle, som jeg var så heldig at vinde hos Cecilie, er ikke kommet i ramme endnu, så indtil videre hænger den på Georgs opslagstavle.


11 kommentarer:

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Selvom drenge deler værelse, synes jeg du har formået at skabe et hyggeligt og hjertevarmt rum til dem :)

(mht. til harlekin stoffet, kan vi godt finde ud af noget)

Julia Hausfrau sagde ...

Fede billeder. I bor altså virkelig lækkert, Karen!

De der 2 plakater der hænger ved sengen over/under hinanden, hvor er de fra? De er vildt flotte!

Unknown sagde ...

Altså, det ser fedt ud :) Skønne billeder!

Fru Usken sagde ...

Så fint rom:) Kjekt for guttene å få ha lekene litt sånn "på utstilling", det liker mine og, er ikke bare bare å putte alle biler og slikt i esker for så å gjemme dem bort i en hylle... De var veldig kjekke di bokkassene, hvor har du fått tak i de henn?:)

Frk. Sannemand sagde ...

Sikke dejligt der ser ud... Så mange fine ting. Jeg elsker playmobil... Og som Julia siger, så er de plakater altså rigtigt fine.

Karen sagde ...

Tusind tak:).
Vi købte billederne til Georgs 2 års fødselsdag sidste år hos ourchildrensgorilla. De laver de fineste ting, men de er vist gået konkurs, men tjek deres hjemmeside. Der er faktisk hele tre billeder, så de hænger fra gulv til loft, som en totempæl. Playmobil ER skønt, især det gamle.

Bogkasserne er købt hos Trævarefabrikkernes Udsalg. Vi er storforbrugere af deres bogkasser. Vores bogreol og Michaels pænt store pladesamling er i deres kasser.

Christina sagde ...

Hvor ser det skønt ud.. Jeg er så vild med "old-school" labels.. Det har bare en ekstra skæv charme.

Anonym sagde ...

cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos

Unknown sagde ...

obat herpes alami De Nature cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos

Unknown sagde ...

Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

kLINIK oBAT mANJUR sagde ...

obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah