søndag den 13. februar 2011

 Vores søndag formiddag er gået med tømmermænd og frisk luft. Vi var til en superhyggelig fest i går aftes, men mindre skæg når ens unger vågner før kl. 7. Så en tur ud var det eneste rigtige. Først et smut forbi en meget kold legeplads, derefter videre på Kählers café og drikke kaffe og så brød med hjem fra bageren til en lunch herhjemme. En dejlig start på en søndag, som kunne have været rigtig hård:) 

10 kommentarer:

Cecilie Astrid sagde ...

Jeg synes nu det lyder ret overskudsagtigt af en tømmermænds-søndag-formiddag at være:O) Savner helt Frederiksbjerg når jeg ser de billeder! God søndag til jer alle 4!

Karen sagde ...

Hej Cecilie
Overskudsagtigt ved jeg nu ikke. Alternativet havde været to trætte forældre, der skulle underholde og løse søskendekonflikter hele formiddagen. Frederiksbjerg er dejligt, men I bor jo superskønt:)

Unknown sagde ...

Lyder ganske fornuftigt :-)
Her har jeg jo den luksus at kunne klare min mathed- stille og roligt uden børn, der kræver mig :-)

Unknown sagde ...

hej Karen
har længe gerne villet strikke en cardigan, som jeg har set Otto have på i flere udgaver. I stribet ribstrik og med knapper, men har søgt forgæves efter mønster. Du kunne vel ikke lokkes til at fortælle hvilket mønster du har brugt.
VH: Louise

Heidi sagde ...

Det ser dejligt ud, men hold da op det har været kold i dag. Fantastisk ide med at starte dagen med god kaffe "ude" :)

ida sagde ...

Det lyder virklig dejligt, og hvor ser det bare skønt ud:)
kærligst ida

Karen sagde ...

Hej Louise. Det er min mor som har strikket, og hun har faktisk ikke brugt en opskrift. Vi så en bluse - kan faktisk ikke huske hvor, og så har min mor strikket den. Jeg skal nok lige tage et par billeder og lavet et indlæg - så kan du evt. strikke efter dem:)

Unknown sagde ...

Hej Karen
Det lyder bare super godt, synes de er så fine-helt enkle og klassiske :)
Glæder mig....
Vh. Louise

Mic sagde ...

hehe min veninde Helle bor lige ved siden af huskmitnavns-mandens øre :)

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR