torsdag den 21. april 2011

Otto faldt tidligt i søvn hertil aften; han var pyldret, og jeg smid ham derfor om på ryggen, hvilket resulterede i at han faldt i søvn. Derfor fik jeg mulighed for at få symaskinen frem og syede to par sommerbukser til drengene. Det er den samme model som sidst, og jeg er ret vild med dem. Der er både snor og elastik i livet. Stoffet er købt i en genbrug i Svendborg for et par måneder siden og er en lidt kraftig bomuldkvalitet. Georg nåede at hoppe i sine, og han syntes de var ret seje at have på. I formiddags kom vi hjem efter et par dage i det fynske. Jeg har taget en masse billeder af det skønne forår, men dem får I lige lidt senere. De sidste to billeder er af dagens påklædning. Det er en kjole jeg fandt på et loppemarked for et par år siden, og jeg har ikke fået den brugt før i dag. Den passer mig perfekt og er meget behagelig at have på.

6 kommentarer:

Stine Bolding sagde ...

Hej. Faldt tilfældigt over din blog og først efter lang tid gik det op for mig at navnet virkede bekendt. Det er virkelig en fin, inspirerende blog. Kunne godt brug nogle af dine sy- og strikkeopskrifter. Min storebror Mikkel skal have en bebs, så tror jeg skal være den kreative faster.
Vh. Stine Bolding

mette sagde ...

Skøn kjole! Og de der bukser må være dejlige at tulle rundt i :)

Anaïck Moriceau sagde ...

sooo nice twin pants !!!

Katharina sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud på ryggen! Har du også selv syet mei tai? :)

Karen sagde ...

Hej Stine. Hvor pudsigt at du lige læser med herinde:) Har du det godt? Du skal bare skrive, så kan jeg måske hjælpe med lidt syhjælp:)
Du må hilse Mikkel og ønske ham tillykke.

Hej Katharina
Jeg har desværre ikke selv syet Mei taien, men lånt den af min veninde, som selv har syet den. Jeg har ellers overvejet selv at lave en, men synes det virker lidt omstændeligt. Har ellers læst din fine DIY.

Unknown sagde ...

obat wasir.....obat wasir alami .....obat wasir herbal ..... obat wasir tradisional ..... obat wasir ampuh ..... obat wasir manjur...... obat wasir di apotik ...... obat wasir untuk ibu hamil ...... obat wasir untuk ibu menyusui ...... obat wasir berdarah ..... obat wasir tanpa operasi ..... obat wasir stadium 4...... obat ambeien ..... obat ambeien alami ..... obat ambeien herbal ..... obat sipilis ..... obat raja singa ...... obat kencing bernanah ..... obat kencing nanah di apotik...... obat kencing nanah ampuh ..... obat sipilis manjur ..... obat sipilis tradisional .....obat raja singa atau sipilis ..... obat sipilis pria ......obat sipilis wanita...... obat kencing nanah ampuh ..... obat kencing nanah manjur ..... obat kencing nanah tradisional .....cara mengobati sipilis ......Obat Gonore.....