tirsdag den 14. juni 2011

 Jeg fik en pakke af Maria i lørdags. Den var fyldt med fine strikkede og hæklede lapper, og den første bunke er allerede taget i brug. Jeg har hæftet ender og hæklet en lille løkke i det ene hjørne, så de kan hænge. De skal bruges til små vaskeklude, når vi har spist. Jeg har længe gerne villet strikke nogle, men synes det har været lidt uoverskueligt, så det er bare helt perfekt. Derudover er der en bunke hæklede lapper, som jeg vil lave til et tæppe, men det tager lidt længere tid. Endnu engang tusind tak for pakken, Maria. Og dem som ikke kender Marias blog, så skynd jer et smut forbi - den er virkelig fin.

Angående min mønstertegning, så kan jeg ikke tage æren for det fine mønster. Det er inde hos Hverdagsmønster, at jeg har fundet det, som jeg også skrev tidligere.  

2 kommentarer:

Christina sagde ...

Det har jeg også længe villet strikke. Men tænk at så simpelt et projekt kan blive uoverskueligt.
Nu har min forældres gamle nabo overtaget tjansen, så hver gang vi kommer hjem, ligger der en ny bunke strikkede vaskeklude til os! God deal. Og god tirsdag aften.

Maria sagde ...

Hvor er du god, Karen!! Vaskeklude er da den perfekte ide. Tæppet er jo et stort arbejde, men bliver helt sikkert virkelig flot. Havde tænkt at du måske ville lave et tørklæde ud af det, men jeg kan jo se på din blog at du er godt rustet med tålmodighed, så jeg synes da helt sikkert, at du ska gå for tæppet :-) Tusind tak for dit søde indlæg og god arbejdslyst Kh. Maria