onsdag den 10. august 2011

Så har hverdagen også ramt os; jeg er begyndt at arbejde igen, og Michael ligger syg. Men da jeg kom hjem i dag, var der post fra Rikke. Jeg havde købt dette fine klip fra hendes lille shop - Storms Kiosk, hvor der netop nu er 50 procent. Det er virkelig fint og er lige, som jeg havde forestillet mig, tusind tak. Jeg glæder mig rigtig meget til at få det rammet ind og hængt op. Vi er stadig i gang med omrokering i vores lille stue, og jeg fik hængt en masse op over vores spisebord i går. På det sidste billede ser ungerne Lille Nørd og deler en en is. Georg er ret sej til at dele med Otto, mår det drejer sig om mad eller søde sager, men har straks meget sværere ved det, hvis Otto tager noget han leger med.

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Sikke et fedt klip!
Og sødt billede af drengene. Personligt har jeg det nu sådan, at der ikke er nogen der rører min cola eller chokolade, men lån endelig min hæklenål ;)

Kh

Malene sagde ...

Fint lille værk. Og så de kære drenge altså. De er hjertesmeltere.

Sophie sagde ...

Hej Karen, hvor er det nogle dejlige stemningsbilleder fra jeres lejlighed:)
/Sophie

Kreativista i Boligrum sagde ...

SUPER SMUKT klip.

Rikke Storm sagde ...

Super at du er glad for klippet, det er det vigtigste! Så er jeg nemlig også glad:) R

Anonym sagde ...

Fine, skønne og stemningsfulde billeder fra jeres hjem. Er det mon et Julie Nord litografi på det første billede?? Hvor har du købt det henne??

Karen sagde ...

Takker for jeres meget søde kommentarer:) Vi har købt vores Nord tryk hos Bruun Rasmussen:), men jeg måske godt man stadig kan få det:)