søndag den 8. april 2012

For et par år siden havde jeg lige en periode, hvor jeg syede muleposer (her og her), og jeg har faktisk brugt dem flittigt siden. Men under min påskeoprydning fandt jeg denne mulepose, som jeg aldrig har fået brugt. Du kan læse indlægget fra dengang jeg syede den her, hvor du også kan se flere billeder af den. Hvis der er nogle som kunne tænke sig at købe den, så er den til salg for 250 kr. Derudover er de små Enfant ørkenstøvler  i str. 22 også til salg for 150 kr. De er stort set aldrig brugt, men har fået en lille skramme på snuden. Rigtig god påskesøndag derude.

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej Karen.

Den vil jeg gerne købe :)
God påske.

Kh Maja

Karen sagde ...

Det lyder godt, og jeg er rigtig glad for at den skal bor hos dig:) Jeg sender dig lige en mail:)

Mille sagde ...

Der var jeg ikke hurtig nok:/ Den bliver I glade for Maja;)

Anja sagde ...

Kan jeg lægge billet ind på støvlerne? Jeg har en lille fyr, der måske kan passe dem. Kan du måle dem indeni? :)

Karen sagde ...

Mille - desværre:)

Hej Anja
Det kan du godt. De er lidt svære at måle indvendigt, men jeg tror de er omkring 14,3 cm. Hvis du er interesseret, så send mig lige en mail:) Karenfabech@gmail.com.

Unknown sagde ...

Laver du en taske mere på bestilling, eller var det kun den ene?

Karen sagde ...

Ja, det var bare den ene. Der er en del arbejdstimer i den, og jeg har ikke mere læder, så det var bare fordi jeg ryddede op og sorterede ud. Så det var også en ret billig pris for den:)

Sebrina og Nicolai sagde ...

årh øv, var da slet ikke hurtig nok! Men er vild med den pose!

Stine sagde ...

Hej Karen!

Fint billede, det øverste! Mon det er fra Strøget ved den gamle Vero Moda? :-)
Ang. den fine grå pude, vi har skrevet om inde på min blog, som jeg er interesseret i: Puden bliver desværre for lys her hos mig. Jeg havde tænkt på en koksgrå, grøn eller sort pude og så med en kontrastkant. Men jeg holder øje her hos dig.. Måske der pludselig kommer andre farver ;-)

Kh. Stine

Stine sagde ...

Hov, det med billedet af den "blottede" væg var vist ved et andet indlæg.. Er ved at være sent og hjernen er slået fra! :-)