tirsdag den 16. oktober 2012

Det nye hit herhjemme er vores gamle kuglebane. Den har stået i en kasse på hylden længere, og så pludselig får drengene øjne for den. Nu bliver den leget med dagligt. Otto kan ikke selv bygge den, men Georg er ved at forestå princippet. Den er købt på loppemarked af to omgange, og er rigtig sjov at lege med.

5 kommentarer:

Frk. Sannemand sagde ...

Sikke en super fine kuglebane. Og så ville jeg lige høre om du har flere af dine fine træhuse på lager? (eller senere). Efterårshygge hilsner fra Ulla, frk. Sannemand :-)

Rikke/Camp Chaos sagde ...

Jeg elsker også kuglebaner og prøver at få min ældste med på ideen. Der er ikke noget bedre end den klak-klak lyd, når kuglen galder gennem et hul på sin færd. Tænk sig at man kan finde den slags på et loppemarked.

Karen sagde ...

Hej Rikke
Det er ret fantastisk lyd, men også lidt stressende, når man hører kuglen gå i stå, og der er små fingre som prøver at få den til at rulle videre.

Unknown sagde ...

Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

Ciri-ciri Herpes sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.