lørdag den 21. september 2013


For en uge siden var jeg i København for at lære en masse om mønstre hos Nanna - How to do fashion. Jeg har haft meget travlt den seneste tid, så jeg havde ikke rigtig nået at tænke så meget over workshoppen, men vidste, at Nanna er supersej til det med mønstre. Jeg har længe gerne ville prøve at sy en skjorte til mig selv, men har ikke kunne finde et mønster til det. Nanna har forskellige grundmønstre, som er syet op, og man tilretter så fra dem. Efter at få sit grundmønster til at passe, så kan man lege med designet. Om søndagen nåede jeg at få tegnet en pencilskirt og fik syet en op i det fineste stof, som jeg købte af Line i vinters. Der var en del stræk i stoffet, og jeg har aldrig tænkt over, at man skal tilpasse sit mønster efter det, men det lærte Nanna mig, og min nederdel passede bare perfekt i første hug. Førhen har jeg aldrig zig-zagget sidesømmen, for jeg skulle helt sikkert tilpasse størrelsen efter jeg havde syet det op. 

Det var virkelig en lærerig weekend, med tid til fordybelse, og med hjem fik jeg nye redskaber og inspiration til at få gang i symaskinen. Hvis du vil se mere, kan du læse disse CecilieAsliMariaChristina og Anne Sophie

Hvis du har mulighed for det, så skynd dig at melde dig til Nannas næste workshop den 2-3 november i København. Du kan læse mere her, men jeg kan varmt anbefale det.

4 kommentarer:

Michelle sagde ...

Åh, det må virkelig være en fryd at kunne sy tøj til sig selv. Jeg har SÅ tit haft bestemte stykker tøj i tankerne, som så ikke findes derude i virkeligheden.

linda; sagde ...

det ser hyggeligt ud. gid jeg ku' finde ud af det;) jeg er evigimponeret over dine evner.

Maria sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Maria sagde ...

Det var en super fed weekend - og hyggeligt at møde dig jo :-) Skal man ikke se din færdige nederdel? Kh Maria