mandag den 21. oktober 2013

211013

Årets æblemostprodution blev lavet i weekenden. Det blev til 14 kasser, og det smager himmelsk. Det var en stor opgave at få det lavet, men også rigtig hyggeligt. Jeg lavede det sammen med min bror, og ungerne hjalp lidt med. Følelsen af at lave et produkt helt fra bunden er skøn. Jeg kender det jo også fra alle mine kreaprojekter.

11 kommentarer:

Unknown sagde ...

Wow, sikke et arbejde :)

Fru Forstad sagde ...

Det ser virkelig lækkert ud, den slags drømmer jeg om.

A + K = ♥ sagde ...

Hvor fedt - det ser bare lækker ud (:

- Kit

Unknown sagde ...

Hvilken fryd og glæde :)

Anonym sagde ...

Mmm, og intet smager så godt som hjemmelavet æblemost!

Unknown sagde ...

Det ser vildt hyggeligt og lækkert ud!

Maria sagde ...

mmmmmm hvor lækkert!
Forresten - gik du egentlig til spejder dengang i gamle, gamle dage i Ringe? :-) Kh Maria

Rikke V. L. sagde ...

Imponerende høst og skønne billeder. Lidt nysgerrig...hvordan har I konserveret det?

Inger Marie sagde ...

Fantastisk projekt og super fine fotos!

Michelle sagde ...

Åh, jeg vil så gerne lave min egen æblemost, vi har et kæmpe æbletræ i vores fælleshave med nogle æbler som ville give en frisk og syrlig æblemost. Men jeg har ikke nogen presser. Det lyder som en hyggelig dag, I havde jer.

Karen sagde ...

Takker:)
Rikke: Vi har skyllet flaskerne i kogende vand og vodka, og så har vi varmet saften op til 85 grader i ti minutter. Min bror lavede det også sidste år. Her kogte han saften, og den holder stadig, men i år læste vi os til, at 85 grader burde være nok, så vi håber. Vodkaen bruger vi for at undgå Atamon.