søndag den 12. januar 2014

12.01.14

En ting jeg holder rigtig meget af er at gå med ur. Jeg har 4 forskellige, som jeg veksler imellem. Det mindste er et lille Omega ur, som min mor i sin tid fik i konfirmationsgave, så det har 50 år på bagen. Det andet er også min mors gamle og lavet af Georg Christiansen. Min mor har altid bandet over det, da det godt kan være lidt svært at se, hvad klokken er på. I skolen bruger jeg det nogle gange, hvis der er elever, som begynder at diskutere, om pausen er begyndt eller ej, så viser jeg dem mit ur og siger, at det er ikke endnu, og de bliver altid så forvirrede, at diskussionen slutter. Det er blevet produceret igen og fås også i en vægudgave nu. Det tredje har jeg selv købt, da jeg blev lærer. Det er Ole Mathiesens klassiske ur i herreudgaven. Undskyldningen for at købe det var, at man godt måtte have et ordentligt ur, når man nu skulle være lærer, og det sidste købte jeg i sommers i H&Ms børneafdeling for 60 kr. Jeg har faktisk brugt det overraskende meget, og synes det er et godt alternativ til alle de klassiske ure. Er der andre end mig, som stadig er gammeldags og benytter sig af at gå med armbåndsur?

8 kommentarer:

Christina sagde ...

Fine ure. Jeg ønsker mig også et ur med hvid skive og sort læderrem - klassisk og enkelt.

Tine / det bedste jeg ved sagde ...

Sikke fine ure.

Jeg gad virkelig godt gå med ur, men jeg er af den type som spørger andre hvad klokken er, fordi jeg glemmer jeg har ur på. (pinligt!) Det har vist bare aldrig helt været mig, selvom jeg er vild med ure.

Unknown sagde ...

Jeg er gammeldags- har skam både en papir kalender og går med armbånds ur - som det du viser på billede 2
:)

Unknown sagde ...

Næ, det ur du viser på billede 3 !!

Mette sagde ...

Jeg er stoppet med at gå med ur, begge gange jeg er blevet mor. Her efter Vigga er det endnu ikke kommet i brug endnu.

Har ellers et fint et liggende, som jeg fik af mine forældre da jeg blev færdig med min uddannelse :)

Anne Werge sagde ...

Jeg går osse med armbåndsur, Karen.
Everyday!
Føler mig nøgen foruden...elsker det (nok for evigt).
Men det er en nyere 'hobby'...indtil jeg fyldte 32 kunne jeg ikke drømme om at gå med ur.
Tiderne skifter..

Tina sagde ...

Jeg har et nøjagtig magen til det lille, du har fra din mor..også fra min mor. Hun lever ikke mere, så meget desto mere betydningsfuldt at have hendes fine ur. Dog er jeg holdt op med at gå med ir for mange år siden, da jeg følte, jeg blev slave af tiden. Det var en befrielse at gå uden. Nu har jeg så for nylig igen overvejet at gå med ur igen.
Herligt med de forskellige kvaliteter og udtryk.

Malene sagde ...

Smuk samling. Jeg går med ur på jobbet :)