søndag den 2. februar 2014

En stille og rolig søndag formiddag med tid til te, læse blade/aviser og spise grød af knækkede boghvedekerner, hirsefrø og flerkornsblanding. Den smagte godt; især hirsefrøene var gode. Prikken over i'et var så, at solen skinnede ind af vores beskidte vinduer.

7 kommentarer:

Sophie sagde ...

Sikke en smuk thekande! Er det fra Kronjyden?

Karen sagde ...

Der står faktisk intet under denne, men Kronjyden har lavet dem,pg jeg mener at Quistgaard står bag designet. Jeg har den også i en rund udgave.

A + K = ♥ sagde ...

Alle dage der starter med morgengrød og noget varmt at drikke, har et godt udgangspunkt (;
God søndag.

- Anne

Anonym sagde ...

Mon det er en ny ring? Jeg kan huske, at du tidligere har vist en som minder lidt om (en Michael efter meget besvær skaffede til dig), men det er vist ikke helt den samme?
Og så spotter jeg et nyt Elle decoration, det må jeg sende Mads i kiosken efter ;)

Anonym sagde ...

Skønt billede af din søn. Sådan havde jeg det også med solen søndag.

Kh Heidi

Ylvalishule sagde ...

Thekanden er fantastisk. Jeg har selv en magen til i karryfarvet, men din er endnu smukkere.
Jeg har også kopper og tallerkner samt smørkrukke. Smørkrukken er noget så fin med låg af træ. Kronjyden har lavet thekanden.

Og for øvrigt, tak for en fantastisk blog. Jeg er ikke så god til at kommentere, men læser med - og NYDER dine smukke billeder og gode smag

Kh. Kristina

Karen sagde ...

Hej Ida
Det er en ny ring, som jeg købte i begyndelsen af december. Den er lavet i porcelæn og så kan den fløjte ret højt. Det er ret genialt, når man skal have sine unger ind fra legepladsen. Det er rigtig, at Michael skaffet en ring for et par år siden, men det er en anden.

Hej Kristina
Tusind tak; det er så dejligt, at I gider læse med. Jeg må vist på jagt efter noget mere fra kronjyden. Jeg har faktisk set smørkrukken, og den kunne jeg da egentlig godt bruge.