tag:blogger.com,1999:blog-5784868632665724638.post5051875262903616767..comments2023-11-05T13:45:00.003+01:00Comments on FabechsFabrik: Karenhttp://www.blogger.com/profile/07207603226284404671noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5784868632665724638.post-65905036646816636192013-06-16T20:38:31.322+02:002013-06-16T20:38:31.322+02:00Tusind tak for opskriften, den vil jeg prøve næste...Tusind tak for opskriften, den vil jeg prøve næste gang. Og det er bare fedt du gider at dele den.<br />Karenhttps://www.blogger.com/profile/07207603226284404671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784868632665724638.post-32612180025898821462013-06-11T23:40:52.055+02:002013-06-11T23:40:52.055+02:00Jeg er nødt til at give min egen opskrift med.
Pa...Jeg er nødt til at give min egen opskrift med.<br /><br />Panna cotta er min ultimative yndlings dessert. Min svenske veninde har indviet mig i nedenstående opskrift, som efter min mening er uovertruffen! Elsker den lidt syrlige græske yoghurt til den ellers meget dominerende fløde smag! – og at man ikke behøves nøjes ;)<br /><br />Åh, jeg får helt lyst til dessert!<br /><br />(6 Portioner)<br />Pannacotta:<br />2 blade husblas <br />3 dl. piskefløde.<br />4 spk sukker.<br />1 vaniliestang<br />3 dl græsk youghurt.<br /><br />Fremgangsmåde:<br />Pannacotta.<br />Bland gelatinepulver og koldt vand i evt. en kop eller læg husblas bladene i koldt vand i ca. 5 min.<br />Kog fløde og sukker, så sukkeret opløses. Tag gryden af varmen. Del vaniljestangen på langs og tag vaniliefrøene ud. tilsæt vanilliefrøene. <br />Tag husblasbladene op og klem vandet af dem. Læg derefter dem, eller gelatinepulveret i fløden, og lad det smelte under omrøring. Rør i youghurten. Hæld blandingen op i skyllede portionsformer eller glas. Lad dem stå i køleskabet i 3-4 timer.<br /><br />Undskyld den lange kommentar !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784868632665724638.post-83147700179062994542013-06-11T21:47:41.322+02:002013-06-11T21:47:41.322+02:00uhm tak fordi du deler, sad også og savlede lidt o...uhm tak fordi du deler, sad også og savlede lidt over den du viste på instagram ;) god aften.Mariahttps://www.blogger.com/profile/01033281354722370659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784868632665724638.post-50008717686857082372013-06-11T18:01:20.958+02:002013-06-11T18:01:20.958+02:00Uff blev nødt til at tage en dumle før aftensmad i...Uff blev nødt til at tage en dumle før aftensmad i ren inspiration. Det lyder lækkert.Anonymousnoreply@blogger.com