søndag den 16. maj 2010

Det har stået på store sydag i dag. For to år siden syede min søster og jeg og et par Daisybukser, og vi har været rigtig glade for dem, så glade at de faktisk er ved at være ret trætte. Derfor var det tid til at sy nye bukser. Derfor har søster passet unger, Michael lavet mad til os og jeg har klippet og syet kun afbrudt af amning. Bukserne er søster Fies, så nu mangler jeg blot at sy mine egne - måske i aften, når der er ro i lejren. Risottoen var faktisk vildt lækker:)

5 kommentarer:

Maria sagde ...

Uff nogen lækre bukser ;) og sindsygt lækre kræmmermarkedsting!

Heidi sagde ...

De er vel nok lækre de bukser.
"Vores" Farmor er gået med til at sy veste til os (børnene) uden et mønster så nu skal jeg på jagt efter stof og så håber jeg bare resultatet bliver så skønt som den vest du har lavet :)

Karen sagde ...

Maria:
Mange tak - min søster er også meget tilfreds med resultatet.

Heidi:
Jeg vil altså gerne tegne et mønster over til dig. Hvilke størrelser skal du bruge? Det gør det lidt lettere for farmor;).

Mette sagde ...

Igen en super-lækker farvekombination! Så fint med den koral snørre. Er det "bare" kantebånd? Jeg har også lige fået nyt Liberty til bukser til mig selv, som jeg skal igang med en af dagene. Må jeg spørge hvilke mønster du bruger?

kh Mette

Karen sagde ...

Hej Mette, Mange tak:). Mønstret har jeg selv lavet sidste gang vi syede bukser. Jeg synes, at dem jeg kunne finde ikke var 'baggy' nok. Båndet er faktisk bare en midlertidig løsning, da jeg ikke gad til at sy bindebånd, men jeg synes også det passer rigtig godt til. Det er noget bommuldsbånd jeg har fundet på loppemarked.
Kh-Karen