lørdag den 15. maj 2010

Jeg var på kræmmermarked på Tangkrogen i torsdags, og jeg fandt en masse fine ting.
Fint stof fra 1950'erne, som kan bruges til at sy patchwork med.
En rulle julepapir - elsker gammelt indpakningspapir.
Vores nye karsefad. Georg synes, at det er vildt spændende at så, og se det komme op. Karse er også vildt taknemmeligt at så, for det spirer allerede dagen efter.
Denne fine hjemmesyede taske. Er helt forelsket og den er allerede taget i brug.
En bunke fisk fra et gammelt fiskespil.

En vugge til Georgs Aksel, så nu kan han sove ved siden af Georg om natten.

4 kommentarer:

Julia sagde ...

Æv altså, nu fortryder jeg lidt at vi ikke tog på kræmmermarked...Jeg har bare været så skuffet de sidste gange jeg har været afsted, for det har ikke været rigtigt "krammeri", men en masse slik og billigt bras. Men ud fra dit indlæg, så lader det da til at have været rimeligt denne gang?!

Cecilie Astrid sagde ...

Misundelig misundelig kan jeg kun sige! Især på den skønne skønne taske! Vi har heller ikke været afsted i år af de samme grunde som Julia. Men forhåbentlig tager jeg revanche med genbrugsshoppingen når vi tager til vestjylland i næste uge. Er for øvrigt vil med mariehønebilledet over Georgs seng!

Maja B sagde ...

Hey
-er helt syg med det øverste stof...
/Maja B

Karen sagde ...

Julie:
Jeg var faktisk også positivt overrasket over
kræmmermarkedet.

Cecilie:
Jeg bliver også mere og mere glad og glad for tasken. Jeg kunne også godt bruge at komme i en bunke genbrugsbutikker vestover. Glæder mig til at se resultatet:). Mariehønen er et pladecover af en af Michaels plader, som jeg har fået forstørret lidt og sat på arkitektpap. Georg var vild med mariehøner sidste sommer, og han ville derfor altid høre den plade, så vi syntes han skulle have sin egen på væggen.

Maja:
Jeg synes også det er vildt skønt. Er ret begejstret for prints fra 50'erne.