torsdag den 20. maj 2010Sommeren er kommet til Århus og det er lækkert. Vi var ude det meste af dagen i går, og Voksiposen er blevet lagt i kælderen. Ottos små fødder havde derfor let ved at komme ud i det fri. I går aftes tog vi en cykeltur ned til øko-mor, mens min søster kiggede efter en sovende Otto. Det var rigtig dejligt, og Georg nød at være på tur med sine forældre. Han er blevet rigtig sej til sin løbecykel, og er vild med at køre på den. Nu vil jeg tjekke programmet til årets Spot festival. Jeg skal af sted i dag, og jeg glæder mig. Det eneste problem er, at Otto ikke gider tage flaske og er ved at få sin tand nummer 2.

3 kommentarer:

Maria sagde ...

Sikke nogle dejlige små fusser ;)
Åh, vi har samme problem med flaske og jeg ville såå gerne (bare en enkelt aften) på roskilde festivalen. Håber det går med lillemanden, og rigtig go fornøjls'
Og hvor er Georg altså go' Mingus blir altid sur på sin løbecykel ;)

Mette sagde ...

Åhh, små lækre fusser :)

Julia sagde ...

Dér bor jeg jo! Eller altså, kan ikke lige se om I er lige udenfor min hoveddør, men næsten ;)

Jeg syntes altså det er lidt svært her i varmen, for hvor meget tøj skal min lille Otto mon have på? Er stoppet med sommerdynen, og bruger nu kun et svøb, for han kampsveder tit. Lækre sommerfødder din Otto viser frem!

God tur til Spot, håber du får lov at nyde det lidt, og at Otto arter sig derhjemme. God weekend :)