onsdag den 9. juni 2010

En onsdag i billeder. Vi har været ude at gå i regnvejret, købt friske jordbær fra Samsø til jordbærmadder, strikket på trøje og lagt rent sengetøj på Georgs seng. Og så lige en anbefaling, hvis du bor i Århus. På Arkitekskolen er der en biks som hedder Architegn, og de har sindsygt mange fine ting. Var forbi og hente nye forsyninger af deres prikkede klistermærker.9 kommentarer:

Majken sagde ...

Skønne prikker :-) Bliver nødt til lige at rose dine prikkede puder..gud, hvor er de skønne!

Julia sagde ...

Hey Karen, hvor var det nu man kunne få strimler til en gammel dymo?

Uh, Georgs seng ser fin ud, hvad er det for en gammel sag?

Maria sagde ...

Har du selv lavet puden i Georgs seng? Den er godt nok fin og smart

Hvor kragerne vender sagde ...

Hvor er det dog en flot gammel seng :)

Malene

Clara sagde ...

De prikker er da lige til at spise, kan godt forstå du fylder depotet op med dem! :)
KH Clara

Karen sagde ...

Hej alle
Hvor er det da skønt at åbne sin blog, og så er der kommet så mange fantastisk søde kommentarer. Tusind tak:)

Majken:
Mange tak - bliver også nødt til at lave en til vores gyngestol i stuen.

Julia:
Du kan købe dem i Elbek i Borggade. Sengen har vi købt brugt, og det er vidst bare en gammel barneseng, men jeg er vild med 50'er stilen/formen:)

Maria:
Ja, den broderede jeg til Georg i julegave. Lavede en hjemmelavet julegave til alle i år, udover den købte. På dette tidspunkt var han vild med at tælle, så jeg synes det var lidt hyggeligt, hvis vi kunne tælle roboter, når han skulle sove. Har også broderet den som julekalender med 24 roboter på række forrige jul.

Malene:
Mange tak - vi er også vildt glade for den. Især Georg, som nemt kan hoppe ud af den, når han skal sove - til stor irritation for hans forældre.

Clara:
Er også vild med dem. Vi skal til 3 års fødselsdag på søndag, og hun får også en bunke af dem. Georg er vild med at sætte dem på hans tegninger.

Anne sagde ...

Ej, sikke da nogle fantastiske klistermærker! Dem gad jeg godt have fingrene i, for de kan da bare bruges til så mange fine ting:)
Hilsen Anne, som lige er faldet over din lækre blog

Anonym sagde ...

Super fin blog du har dig - og jeg bli'r nødt til at høre med din robotpude... hvilket stof broderer du på? Alm bomuld? Eller sånoget "broderestof"stramaj halløj? :)

Hilsen Mette, som os' lige har fundet forbi...

Karen sagde ...

Hej Mette
Mange tak og velkommen til. Jeg ved faktisk ikke præcis hvad det hedder, men mener der er hør i og så hedder det noget med 12 tråde. Det er købt i Panduro og beregnet til at brodere på. Jeg bruger blomstergarn fra håndarbejdets fremme, det er ikke blankt, hvilket jeg synes er pænest.