lørdag den 25. september 2010

Jeg har lige opdaget en ny fin blog, og Camille spurgte om der var nogle som samler på bestik. Jeg har igennem de sidst ti år samlet på Kay Bojesens stålbestik, og synes det har et meget smukt tidløst udtryk. Sidste år fandt jeg på Ingerslev tre skeer fra Georg Jensen. Bestikket hedder Strata og er designet af Henning Koppel. Det fås i en række skønne farver, men jeg synes denne gule farve er helt fantastisk. Jeg har desværre ikke set mere siden, men kigger altid efter det, og ville elske at have mere, så vi kunne bruge det til andet end vores havregryn om morgenen. Da mine store drenge kom hjem fra grønttorvet havde de en gave med til mig: En ny plade med havens fugle. Det er Bjarke Søballe, som har genfundet et gammelt kassettebånd fra Dansk Ornitologisk Forening med fuglestemmer på. Han har samplet bidder fra båndet til nye numre. Rigtig hyggelig plade, hvor man kan lære de gængse fugles stemmer fra haven.


5 kommentarer:

Maja B sagde ...

Vidste slet ikke at Kaj B også lavede bestik! det er lækkert...
Har faktisk også en bestiksamling, der trænger til at blive vist frem snart...
Vi kan jo starte en bølge...;)

Julia Hausfrau sagde ...

Super lækkert bestik. Jeg har endnu ikke kastet mig over den form for samling, men måske det var på tide. Lyder som en hyggelig cd :)

Karen sagde ...

Jeps, det har han. Jeg glæder mig til at se din bestiksamling, Maja:)

Den er superhyggelig, og så er den på vinyl - den bruger vi herhjemme:)

Camille sagde ...

fint bestik!

Og ja, det farvede er også skønt, så håber du finder mere.

Jeg har lige været ude efter mere af mit. fandt det på den blå avis, så nu er samlingen komplet til 10 ( hurra!)

Katharina sagde ...

Jo jo, vi har det samme bestik. Blandt andet valgt pga designet - men min mand kunne lige det fordi man kan skovle så meget på gaflerne... suk...