søndag den 24. oktober 2010

Jeg har fået lidt nyt stof til mit tæppe. En skøn veninde fandt dette forklæde i en genbrug og Christina har sendt en pakke stof til mig, som lå og ventede, da jeg kom hjem i går. TUSIND TAK - jeg synes det er så skønt, at der er bidder af stof fra en masse forskellige. Så har Michael købt et vendespil til mig. Efter jeg så dette indlæg, kørte min søster og jeg til Odense og købte cardigans både til os selv og drengene. Det er altså vildt, at man kan få en bluse i ren cashmere til 179 kr - man bør nok ikke tænke på, hvem der har fremstillet den. Jeg fandt også en fin skjorte, som er rigtig fin under.


10 kommentarer:

Frk. Sannemand sagde ...

Super fine ting og sager. Kom så lige i tanke om Hamburg. Tjek ud på min blog, der har jeg det bedste forslag til skønt lørdags-loppemarked i det über cool område Karolinenvietel (Karoviertel). Rigtig dejlig søndag til jer :)

Caterina Pinzarrone sagde ...

meget meget billig cardi....kan det passe? Hvordan kan H&M altså lave så billigt tøj? Har du set deres fine baby bodyer lavet af øko bolmuld? Jeg tænker også om hvem og hvordan det er produceret...:/mmm

Maja B sagde ...

Fedt vendespil...lækkert stof, glæder mig til se det tæppe, når det engang bliver færdigt, tror på det bliver über skønt...

Mejse sagde ...

Det gode ved H&M er netop at de er blevet så stor en koncern at de nu har kapacitet til at sælge virkelig gode produkter til rigtig billige penge uden at der bliver slækket på kravene til hvordan det bliver fremstillet! Det er virkelig ærgerligt at de stadig har sådan en "discount" status herhjemme..

sine sagde ...

He he, Mette har vist fået os alle i H&M. Hoppede også selv på den grå... Er såå vild med det blå sødahl stof, du siger bare til hvis du vil sælge noget at det ik' :) Jeg leder og leder, hvor har du tiltusket dig dit?
Kh sine

Karen sagde ...

Hej Sine
Du må undskylde, at jeg ikke har fået svaret. Jeg fandt det i Stof og Stil, hvor de havde det i rullegardinstof. Så det er ret stift, men man kan lave en masse sjov med det. Det kostede kun 30 kr. for en meter.

Karen sagde ...

Hej Mejse
Det lyder godt. Så kan jeg godt tage min cardigan på med gode samvittighed. Jeg er bare overrasket over man kan gøre det så billigt.

sine sagde ...

Tak, det er så fedt og helt genialt til tasker.

Mejse sagde ...

Det kan du! Jo større, jo flere jo billigere :)
Jeg har faktisk et forklæde magen til liggende eller næsten - det er i blå nuancer, hvis du vil må du gerne få det - jeg har så mange andre fine :)

Mette sagde ...

Skønt at du også fik cashmere med hjem :)