lørdag den 30. oktober 2010

Otto fylder et år om et par uger, og Georg ville derfor gerne tegne en tegning til ham. Det udviklede sig så lidt, og vi er nu i gang med at lave en lille sangbog til Otto. Georg har valgt sangene, malet og klippet, og jeg har hjulpet med resten. Det er så hyggeligt, at lave sådan noget sammen med ham. Inspirationen fik jeg fra dette indlæg. Hendes blog er fyldt med skønne ideer, man kan lave sammen med sine børn.

I går var jeg forbi den nyåbnede COS i Århus, og jeg fik mig en vinterjakke. De har godt nok meget lækkert tøj:)
onsdag den 27. oktober 2010

Jeg er overvældet over så mange, som er interesserede i at deltage i mit lille gavelotteri, og dermed gerne vil brodere min robotpakkekalender. Jeg har også modtaget et par henvendelser pr. mail de seneste dage, med folk der efterspørger mit mønster. Det er jo ikke mit mønster, da jeg har fundet selve robotten ved hjælp af Google, men jeg har nu lavet et mønster og skrevet en liste over materialer. Derudover har jeg taget en lille billedserie af selve monteringen af min kalender. Så hvis I er interesserede i et mønster, så send mig en mail (karenfabech(snabel a)gmail.com) og jeg får lavet nogen farvekopier. Der er jo stadig også mulighed for at vinde et lille sykit. Hvis der er stor efterspørgsel, så vil jeg gerne have mine udgifter dækket. God onsdag derude:)


tirsdag den 26. oktober 2010

Jeg har fundet mine efterårs/vinter uldstrømper frem. Jeg går faktisk med uldsokker hele året, men disse er ekstra tykke, da de er strikket med mønster. Jeg strikkede dem for to vintre siden, og jeg elsker at bruge dem. Jeg strikkede faktisk også et par til Georg dengang, og dem brugte Otto også sidste vinter. Det er nemlig blevet rigtigt efterår, og jeg synes det er ret hyggeligt. Det betyder også, at fuglene spiser en masse frø ude på vores foderbræt, som hænger på vores køkkenvindue og Otto blev pakket godt ind, da vi skulle hente storebror i dag. På vej til børnehaven fandt jeg noget nyt strømpegarn. En lidt tykkere kvalitet end jeg plejer at strikke i, og som jeg glæder mig til at strikke nye sokker i engang om laaaang tid. Dagens projekter har været at færdigegøre et nyt flag. Jeg lavede et selv for 10 år siden, men det var ret træt, og da jeg stødte på stangen og foden den anden dag, købte jeg det. Michael har malet toppen, som er en træperle. Jeg har syet flaget efter rigtige mål, og hæklet snoren i noget sytråd. Jeg malede selv lidt flere perler, med noget af Michaels Humbrol maling fra dengang han fik et flip en vinter og genoptog sin barndomshobby - modelflybygning. Det var før drengene kom; men nu har jeg malet træperler i klassiske flymodelfarver. Det blev til meget tekst; en sjældenhed fra min side, jeg er altså mest til billeder.


mandag den 25. oktober 2010

Ottos lørdagsbillede taget hos mine forældre. Jeg tager et billede hver uge af Otto og Georg på det tidspunkt de hver især er født. Det har jeg gjort siden de blev født, og det er ret hyggeligt at se udviklingen. Heldigvis er de begge født om eftermiddagen, så det kan lade sig gøre. Og tusind tak til alle jer, som gider deltage i min lille gavelotteri - jeg glæder mig til at trække en vinder.

søndag den 24. oktober 2010

I det nye nummer af BoligLiv er der et lille billede af min broderede robotkalender. Godt nok et meget lille billede, men det er der. Det synes jeg skal fejres med et lille gavelotteri. Vinderen får et lille sykit til en robotjulekalender (lidt garn, nål, broderistof og mønster). Selve mønstret fandt jeg på nettet for flere år siden, og jeg har kombineret det med tal og bogstaver fra en gammel broderibog. Der er ingen regler, man skal bare have lyst til at deltage og det giver et lod. I må meget gerne låne billedet til at linke til indlægget, hvis I har lyst. Jeg trækker lod allerede 1. november, så vinderen har mulighed for at blive færdig til 1. december.


Jeg har fået lidt nyt stof til mit tæppe. En skøn veninde fandt dette forklæde i en genbrug og Christina har sendt en pakke stof til mig, som lå og ventede, da jeg kom hjem i går. TUSIND TAK - jeg synes det er så skønt, at der er bidder af stof fra en masse forskellige. Så har Michael købt et vendespil til mig. Efter jeg så dette indlæg, kørte min søster og jeg til Odense og købte cardigans både til os selv og drengene. Det er altså vildt, at man kan få en bluse i ren cashmere til 179 kr - man bør nok ikke tænke på, hvem der har fremstillet den. Jeg fandt også en fin skjorte, som er rigtig fin under.


Vi har været på en lille efterårsferie mig og ungerne. Her er et par billeder fra dagene. I løbet af vores lille ferie begyndte jeg at strikke på en cardigan med samme mønster som den sweater jeg strikkede færdig for et par måneder siden. Er i gang med at strikke lommer og er ret spændt på om det lykkes, men min mor har guidet mig.Her er et par billeder fra vores badeværelse, som er ret træt af det, men også rigtig hyggeligt efter min mening.søndag den 17. oktober 2010

Jeg fandt noget Sødahl rullegardinstof. Det er ret stift, men jeg havde en plan om, at det kunne blive til et net, og jeg har nu syet mit første. Ville egentlig have brugt kernelæder til hanke, men havde intet læder, så derfor brugte jeg den sidste bid af Michaels karatebælte fra han var barn. Jeg har overvejet, at man også kunne sy cykeltasker i det, men mangler nogle ideer til hvordan sådan nogle skal se ud.fredag den 15. oktober 2010

Stofkøb fra Stof og Stil, gavepapir fra Ikea, ungerne læser højt for hinanden og så har vi ændret lidt på vores billeder. De sidste billeder vidner ikke om vores forhold til Biblen - tværtimod:)

tirsdag den 12. oktober 2010

Jeg har fået færdiggjort et par projekter de seneste dage (godt nok ikke din mulepose Malene).
#Syet nogle flere blomster til mit patchworktæppe. Jeg er i tvivl om, hvordan det skal ende ud. Hælder mellem det på billedet eller Marapyttas igangværende tæppe. Jeg var så heldig, at jeg fik en gave med posten i dag med noget rigtig fint stof til mit tæppe. Det var Losarinas Mor, som havde sendt det til mig. Tusind tak:). Hvis der er andre, som har nogle rester der passer ind, vil jeg meget gerne købe det.
#Michael fik ny dyne i går, og så tænkte jeg, at den gamle kunne bruges til en pude. Jeg har længe haft mit første patchworkprojekt liggende. Det skulle være blevet til et sengetæppe til en af ungerne, men nu har jeg syet det sammen i siderne og det har resulteret i en stor pude til deres værelse. Den er blevet ret spraglet, men superblød. Perfekt til når jeg læser godnathistorier for Georg. Vi læser Alfons Åberg for tiden, og jeg elsker det. Jeg er vild med illustrationerne, og Alfons' 70'er korrekte fortællinger.
#Georgs pyjamas, som jeg syede for lang tid siden har fået knapper.
#En ny skjorte - men der er lang vej endnu.Vi gav Georg denne bilbane, da han blev et år. Han har været rigtig glad for den, men den er ikke blevet brugt så meget det sidste år. Den anden dag så Otto, at Georg legede med den, og dagen efter, da Georg var i børnehave, begyndte Otto at lege med den. Han fangede hurtigt princippet og er blevet ret sej til at få sat bilerne på.