søndag den 28. november 2010

Jeg købte en rigtig sød billedbog i går i COS.


Vi får altid Michaels hjemmelavede æbleskiver første søndag i advent, og det gjorde vi så også i dag. Vi skulle have haft besøg, men Otto er blevet vaccineret, og det har medført en gang feber, så jeg har tilbragt det meste af dagen i sofaen med mit nye strikketøj. En vest til Otto. Michael og Georg har bygget snemand i haven og nydt sneen. Den som jeg allerede er ved at være godt træt af.Jeg har fået hængt Otto og Georgs pakkekalender op. Jeg mangler stadig at færdiggøre et par hjemmelavede gaver. De får gaver på skift, og jeg har syet tøj til dem og strikket sokker, så jeg synes faktisk ikke, at der er en gave med ragelse i. Ellers har vi fået pyntet lidt op. Vi går efter princippet lidt, men godt. Jeg mangler dog at finde alle mine gamle julekugler, som jeg har købt over de sidste 10 år.

tirsdag den 23. november 2010

Vi er trætte. Jeg har haft en lang dag med møder, gårdvagter og undervisning frem til kl. 16. Dagens lyspunkt har været, at Michael har haft fri og taget sig af ungerne. Georg og Otto sover nu, så jeg har fundet min pose med syslerier frem og vil nu finde sofaen og spise det sidste chokolade og drikke min kaffe. God aften:)


mandag den 22. november 2010

Ottos nyeste påhit er at åbne brevsprækken, og det vildeste er, når Moster Fie gider at sidde ude på den anden side og sige hej. Tusind tak for alle de søde fødselsdagshilsner på mit sidste indlæg. Klodserne er fra Miller Goodman, og de kan bl.a. købes hos Hay.


Imens alle I andre var i Odense, fejrede vi Ottos fødselsdag i går. Det var en rigtig god dag, med masser af hygge, super fine gaver og Farmors brunsviger. I dag er vi trætte...


lørdag den 20. november 2010

Dagens projekter. Vi har hængt bogkasserne, som jeg købte i går, op. Og så har jeg kopieret Georgs gave til Otto. Det er en sangbog, som vi har lavet sammen, og jeg er godt tilfreds med resultatet.

fredag den 19. november 2010

Så er det weekend. Det har været en super uge, og jeg glæder mig faktisk til næste uge. Men det er dejligt med weekend. Vi skal fejre Ottos første fødselsdag på søndag, og jeg glæder mig. det er vildt at han allerede er et år. På vej hjem fra skolen i dag var jeg forbi en genbrug. Jeg fandt en bunke fine gamle kuverter, en skøn halskæde af turkiser, lidt fint gammel julepynt og to rigtig fine bogkasser, men dem må I lige se, når vi har hængt dem op. God weekend.
onsdag den 17. november 2010

Nu er jeg kommet godt i gang med mit arbejde. Det er faktisk ret fedt. Jeg nyder at undervise igen og mærke pulsen. Det betyder desværre, at alle mine kreative projekter herhjemme er lidt på stand by, hvilket jeg ikke har det godt med. Jeg har dog fundet to par sokker frem til drengenes pakkekalender; de skal bare have hæftet ender. Men jeg har heldigvis tre billedkunsthold, så der bliver tænkt kreativt, og det er skønt. I dag har jeg påbegyndt et lille forløb om Asger Jorn - han kunne altså noget med farver. Jeg er også i gang med at planlægge et juleværksted. Jeg har besluttet, at vi skal lave flagranker, så jeg har været rundt i skolens gemmer for at finde en masse forskelligt papir. Det sidste billede er fra min cykeltur i morges.

mandag den 15. november 2010

Så er den første arbejdsdag overstået. Den er gået over al forventning. Det var fedt at være tilbage blandt ungerne og undervise, men samtidig også mærkeligt. Otto sov hele formiddagen væk, så han har intet bemærket. Lige nu sover han sin eftermiddagslur, og Georg og jeg hygger. Han tegner tegning til morfar, og jeg forbereder mig til onsdag. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer:) I er skønne. God aften - jeg vil finde sofaen med mit sytøj, når drengene sover i aften.

søndag den 14. november 2010

Søskende i kamp om det samme legetøj - snart en klassiker hjemme hos os.