søndag den 2. januar 2011

Så blev det 2011, og jeg er blevet syg. Vi har haft syge børn det meste af december, og Otto har præsteret at være syg to gange i juleferien, så jeg vil mene at det snart må være slut. Jeg nåede dog at få symaskinen frem en gang før nytår. Det blev til to par bukser til Otto og et par natbukser til dem hver. Camilla var så sød at sende en vejledning på hendes skønne punge, så jeg har øvet mig og syet to styks, men er ikke helt tilfreds. Imens jeg har ligget under dynen i går og i dag har jeg strikket lidt. Sine viste et skønt tørklæde/halsvarmer frem den anden dag, og nu er jeg også igang. Jeg laver mit lidt bredere. Jeg burde faktisk ikke starte på nye strikkeprojekter, da jeg har gang i rigeligt. Jeg vil tilbage under dynen. God søndag.



4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kender godt det det med at have gang i mange strikkeprojekter samtidig. Tror jeg har 4 lige nu plus en masse planer om ting, jeg gerne vil i gang med.

Sisse sagde ...

Du kan altså bare noget med at vælge farver, det er simpelthen så fint med tittekanterne på bukserne!
Måske man skulle lade sig inspirere og kaste sig ud i noget lignende - selvom jeg nu også har rigeligt med projekter i gang, både påbegyndte og på tegnebrættet :-)

Mettes Mad m.m. sagde ...

Hej Karen
Sikke nogle fine bukser du har lavet til drengene, det inspirere mig:) Hvilket mønster bruger du? Jeg er ret ny i at sy, så jeg klamre mig til det eneste mønster jeg har fra Mini Krea.
Godt nytår i øvrigt, det så ud til I havde en dejlig aften.

Karen sagde ...

ohhhappy - jeps, og det er sjovt man ikke bliver klogere:)

Sisse, Tusind tak:) og så må du igang.

Hej Mette. Jeg har brug Hanne Medoms børnemønstre. Og de kan virkelig varmt anbefales:)