onsdag den 5. januar 2011

Symaskinen har også været fremme i dag, og det blev til en pølle, hvor vores dyner kan sove i om dagen. Drengene kan også lege med den, og Georg var helt vild da han så den, og det endte med at han faldt i søvn oven på den. Han var også træt. Han har klaret sin første dag i børnehave uden ble, og helt uden et eneste uheld. Vi er alle meget stolt:)


15 kommentarer:

Mettes Mad m.m. sagde ...

Lækker pølle og ikke mindst det sorte/hvide stof. Hvor mon du har fundet det henne? Jeg er i øvrigt i fuld gang med at skaffe bogen med buksemønstret;) Tak for et godt tip.

Karen sagde ...

De har den på biblioteket, men ellers kan jeg godt lave en kopi og sende den til dig:) Stoffet er fra KraghRosenberg- en dug jeg købte på udsalg for et par år siden.

Mettes Mad m.m. sagde ...

Det må du meget gerne. Rigtig sødt af dig. Jeg har lånt den på biblioteket, men den tidligere låner havde beholdt mønsterarket, så det var der ikke meget sjovt ved. Mega tarveligt i øvrigt. Jeg kan bare give dig penge til dine udgifter, evt. sende et brev?
Og god anvendelse af en gammel dug, skønt når noget der bare ligger hen får nyt liv:)

Karen sagde ...

Hej Mette. Send mig en mail, så sender jeg dig et mønster. Hvilken størrelser skal du bruge?

Mettes Mad m.m. sagde ...

Jeg sender dig lige en mail:)

Anne sagde ...

Sikke en god ide Karen :) Meget dekorativ.

Mette sagde ...

Lækker kombi! Er i mon sovesofa-sovere, ligesom vi er blevet? Vi har en tyk topmadras, som jeg skal have fundet en opbevaringsløsning på. Små lejligheder, suk!

Line sagde ...

Hej Karen. Jeg har reserveret stof til dig. Jeg tjekker lige op på porto, tænker det måske kan sendes som almindeligt brev og vender tilbage. Kh Line.

linda; sagde ...

den er topflot, men jeg er næsten allermest vild med den lur-funktion, den har:)

Karen sagde ...

Hej Mette. Jeps vi sover også på sofaen, som egentlig er en briks fra 1970erne. Det er faktisk min egen skyld vi ikke er flyttet. Jeg ville ikke flytte fra byen under min barsel. Min søster bor også i samme ejendom/etage, hvilket er et kæmpe plus. Tak fie:) Men nu må vi se hvor længe der går før vi må videre. Det går fint endnu og jeg nyder at vi begge er tæt på vores arbejde.

Hej Line - Det lyder godt:)

Tak Linda - man kunne godt bruge en i voksen størrelse:)

Anonym sagde ...

Hej søde Karen - jeg ønsker mig en pude-pølle i tro kopi! Den ville klæde sofaen fint. Knus Anne

Karen sagde ...

Kære anonyme Anne. Jeg skal fluks sy en pude til dig. Hvor stor skal den være, og har I evt. en gammel juniordyne i overskud, for så kan vi bruge den som fyld:)

Anne Jørgensen sagde ...

Jeg har et klamt vattæppe fra drivhuset! Måske kunne vi drikke kaffe og finde fyld snarest! K. Anne

Karen sagde ...

Meget gerne:)

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR