fredag den 14. oktober 2011

I får lige historien over mobilen, da jeg først er hjemme i aften. Ida havde været forbi en butik i Jægergårdsgade, hvor hun havde fået lov til at komme ud i baglokalet for at kigge på voksduge. Og på en knage derude hang min jakke. Hun luskede sig lige til at kigge i nakken, hvor mit navn stod. Hun skrev derfor en besked til mig, og jeg hoppede på cyklen i min frokostpause og skyndte mig derned. De sagde de havde fundet min jakke i deres butik, og hvordan den er havnet der ved jeg ikke. Men hvor er jeg bare lykkelig over at den er tilbage. Endnu en gang tusind til Ida, for hendes skarpe øjne og jeg skylder faktisk også Line en kæmpe tak, for hun havde faktisk tilbudt at sy en ny uden beregning. Hun er jo bare så fantastisk... Blog-landet virker sgu.


- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

Mille sagde ...

Det var dog intet mindre end fantastisk!
Sikke et skarpt øje hende Ida har;)
Og sikke et tilbud fra Line - blogland er fantastisk!!!

Anonym sagde ...

Dejligt den er vendt tilbage til den rette ejermand. Det var et utroligt sammentræf, at jeg lige faldt over den - godt at jeg kunne hjælpe.

Anonym sagde ...

Så bra!!

Maja_B_ sagde ...

Hvor er det godt...;) godt gået...

Fru Schou sagde ...

Hvor er det vildt at den hang lige der! Tillykke med at du er blevet genforenet med din smukke jakke:-)

ulla sagde ...

Hvor er det bare dejligt, at den nu er hjemme hos rette ejermand:-)

Line sagde ...

WOW!

Anonym sagde ...

Det var da vildt! Men dejligt, det hele endte godt....

Anne sagde ...

Det er da bare helt vildt! Tænk engang alle de små tilfældigheder, som har gjort at jakken nu er tilbage hos dig! (utroligt, og næsten Hollywood-film-agtig)