onsdag den 28. december 2011

Otto ville ikke sove i går aftes, og han lå derfor i vores seng og læste bog helt alene. Til sidst overgav han sig og blev puttet i sin egen seng. Jeg fik malet alle de huse, som min søde far hjalp mig med at lave. Han mente, at de nye ikke skulle være så pilskæve, som dem jeg selv lavede før jul. I dag har drengene og jeg bygget en togbane. Otto var så heldig, at der lå nye skinner og et tankskib til ham under juletræet. Og så lige et nyt hjem til min mobil fra Liebeskind.

3 kommentarer:

Shh sagde ...

Bri- tog bane er også julens hit herhjemme. Nu med færge, og i morgen (til vores tvillingedrenges fødselsdag) med Barbapapa tog sæt OG Thomas Tog tog-sæt, i skøn forening.
Kh. MiA

Unknown sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud og hvor er det nogle fantastiske huse. Du må lave en produktion, for de ville være et hit herhjemme;o) Det ser da helt hyggeligt ud med Otto der læser i sengen. Martha har desværre lige fundet ud af at livet fortsætter efter hun er kommet i seng, så det betyder, at hun virkelig har været en udfordring ved sengetid på det sidste... grrr... Tak for dine søde kommentarer til mine dukker:o) Godt Nytår!!

Maria sagde ...

Ligner nogle dejlige juledage! Og pæne og smukke gaver både du og drengene har fået. Glædelig bagjul fra Maria